fbpx

Sokszor megkapjuk a kérdést, vajon egy ilyen tanfolyamon mire lehet számítani, mire kell készülni? Egyáltalán miért tartjuk fontosnak a különböző pedagógiai képzéseket, és milyen lehetőségeket rejt magában a munkaerőpiacra vonatkozóan? Ahelyett azonban, hogy hosszadalmasan írnánk az előnyökről, fejtegetésekbe bocsátkoznánk a pálya jelenlegi helyzetét illetően, vagy részletekbe menően taglalni kezdenénk a tananyagok rétegzettségét, mindezt összegyűjtöttük inkább Nektek egy videóban, ahol a legfontosabb kérdésekre választ kaphattok.

Miért fontos a pedagógiai irányvonal?

A Pulitzer-díjas író, Cormac McCarthy azt írta egyik regényében, „ha a gyermek nem Isten igéje, akkor Isten sosem szólalt meg.” Gyönyörű idézet, és magában foglalja mindazt, amiért mi is a minőségi pedagógiai oktatásra törekszünk. Mert a gyermek önmagában egy ajándék, és a mi üzenetünk a jövőnek. Egyetlen dolgot tehetünk, és kell tennünk, ápolni, tanítani, nevelni, hisz kéznyomunkat, hatásunkat magával viszi majd egész életében.

Óvodai dajkáink, Pedagógiai és családsegítő munkatársaink, Kisgyermekgondozóink, és Gyógypedagógiai segítő munkatársaink képzését is erről az oldalról közelítjük meg: munkavégzés és család mellett is igyekszünk kényelmes, hétvégi időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Mely városokban érem el ezeket a képzéseket, és hogyan tudok jelentkezni?

Pedagógiai képzéseink nagyobbik része jelenleg három városban érhető el a Dunántúlon, köztük Zalaegerszeg, Nagykanizsa és Kaposvár. A jelentkezés nem is lehetne egyszerűbb, elég csak ide kattintva kötelezettségek nélkül leadni a jelentkezést ahhoz, hogy kolléganőink néhány napon belül telefonon felvegyék veled a kapcsolatot. Természetesen telefonon is elérsz minket központi számunkon (+36-92/314-390) napközben 8 és 16 óra közt. Az elkövetkező időszakban induló képzéseink listáját ide kattintva éred el, amennyiben pedig kérdéseid merülnének fel, azokat egy egyszerű űrlapon beküldve is felteheted nekünk.