fbpx

A SZÁM-PONT Kft. hosszú évek óta dolgozik azon, hogy munkájával segítse a vállalkozóvá váló, vagy már vállalkozóként dolgozó egyének mindennapi munkáját, boldogulását, szakmai és piaci tanácsokon át közös erővel kiváltva sikerességüket. Számtalan tevékenységünk született e törekvés kapcsán, az érdeklődők ugyanúgy megtalálják képzési palettánkon a vállalati tanfolyamokat, mint sokrétű vállalati tanácsadásunkat, vagy épp a pályázatírásra, és pályázati tanácsadásra vonatkozó szolgáltatásainkat.

Ahhoz, hogy kellőképpen összefoglaljuk, miért is érdemes hozzánk fordulni, és miképpen néznek ki vállalati képzéseink, készítettünk egy videót, amiből ezekre a kérdésekre is választ kaphattok. Hiszünk benne, hogy a jó ötleteket nem lehet az asztal alá söpörni, hogy óvni, és öntözni kell őket, mint egy növényt, mely majd idővel, és szorgos munkával fává terebélyesedik, ami lédús gyümölcsöt ad. Tudjuk, hogy ehhez kitartás, szorgalom és kreativitás szükséges, de mi ott állunk majd a résztvevőink felett, hogy biztosítsuk a szakmai hátteret, így engedve teret jövőbeli terveiknek.

2001 óta valósítunk meg vállalati képzéseket a Dunántúlon – 2014-től országosan – az első években elsősorban informatika témában, később a piaci igényekhez igazodva folyamatosan bővítettük a képzési kínálatunkat.  Ma már az általános informatikai és nyelvi képzések mellett tréningek és szakmai, OKJ képzések szerepelnek a képzési kínálatunkban. Pályázati tapasztalatunk kezdetektől valósítunk meg folyamatosan kis – és nagyvállalati kategóriában egyaránt.