fbpx

Szeretettel köszöntöm Önöket az érték és minőség díj egyik kiírójaként. Nagy megtiszteltetés, hogy első alkalommal részese lehetek ennek a Nívós eseménynek. A SZÁM-PONT kft küldetése, hogy minőségi, naprakész, a kor igényeihez igazodó tudást adjon a képzéseinken tanuló felnőtteknek. Ők a szakmai tudás mellett azt a szemléletet viszik magukkal és építik be a mindennapi munkájukba, ami az én hitvallásom is: bármivel is foglalkozik az ember, azt úgy végezze, hogy abban kiválóvá váljon. A 2020-as évben, a koronavírus-járvány okozta kihívásokkal teli időszakban is megtaláltuk a megoldásokat a minőségi oktatásra, az új jogszabályi környezethez alkalmazkodva.

Egyszer régen hallottam egy nagyon kedves mondást: a szél a száraz leveleket is egy helyre viszi. Bennünket is egy közös igény, közös cél hozott össze. Már maga a hely is különleges, és a hitünk is. Mindannyian hisszük, igényünk van az értékre és minőségre a magyar termékek és szolgáltatások piacán. Szükségünk van a kiválóságokra, jó példájuk, jó gyakorlatuk megismerésére.

Ugyanakkor az Érték és Minőség Nagydíj nagyfokú felelősségtudattal, elkötelezettséggel is jár. Gondolataink, szavaink, gyakorlatunk hatással lesz a többi magyar vállalkozásra, a szolgáltatásokra és termékekre. Vagyis Magyarország gazdasági növekedésére. Felelősségteljes, kihívásokkal teli, izgalmas út ez, ugyanakkor megnyugtató, hogy ez a jövőbe vezető út értékekkel és minőséggel van kikövezve.

Ezen gondolatok mentén köszönöm az élményt, amit a beérkezett pályázatok zsűrizése közben átélhettem. Kívánok mindenkinek minőségi szakmai napot!