fbpx

A kiválóság nem önkéntes. A minőség nem Veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt” – mondta Kiss Károlyné Ildikó az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati rendszer alapítója és ügyvezető igazgatója a a Gazdaság Ünnepén.

Csalló Andrea, a  SZÁM-PONT Kft ügyvezetője immár második alkalommal vett részt a kiírói tanácsa tagjaként az Érték és Minőség Nagydíjon.

Az alábbiakban Andrea beszédét olvashatják:

“Értéket és minőséget képviselni mind munkában, mind magánéletben egy nagyszerű küldetés. Családommal, munkatársaimmal, üzleti partnereinkkel nap mint nap azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk minőséggel ötvözve. A SZÁM-PONT Kft. küldetése, hogy minőségi, naprakész és a kor igényeihez igazodó tudást adjon a képzéseinken tanuló felnőtteknek. Tesszük ezt immár 20 éve, országosan 11 telephelyen. Hitelesség, igényesség, gyorsaság, segíteni akarás, pozitív, megoldáscentrikus gondolkodás, egyediség, saját erőből való megoldások – ezekkel a szavakkal tudnám összefoglalni víziónkat. A tanfolyamainkon szerzett szakmai tudással a résztvevők magasabb szintre lépnek a munkaerőpiacon és magánemberként is. A szakmai ismereteik mellett, nő az önértékelésük is. Megkapják a hitet, hogy mindenki tud fejlődni – kortól és nemtől függetlenül. A SZÁM-PONT Kft.-ben ebben a szellemiségben a koronavírus-járvány okozta kihívásokkal teli időszakban is megtaláltuk a megoldásokat a minőségi oktatásra, alkalmazkodva az új jogszabályi környezethez. Vállalkozásunk a pandémia ideje alatt, nem a túlélésre fókuszált, hanem tudatosan a fejlődést választotta. Az online világra áttérve, megteremtettük a lehetőséget, hogy a tanulni akarók a tudásbővítésre koncentráljanak, ezáltal is könnyítve az egyébként nehéz napokat.  Büszke vagyok a munkatársaimra, akik közül többen itt ülnek Önök között, büszke vagyok a SZÁM-PONT Kft. partnereire, akikkel együttműködve a fejlődés útján haladunk előre. Mi mindannyian valljuk, hogy igényünk van az értékre és minőségre a magyar termékek és szolgáltatások piacán, hiszen szükségünk van a kiválóságokra, jó példájuk, jó gyakorlatuk megismerésére. Ezen gondolatok mentén köszönöm az élményt, amit a beérkezett pályázatok zsűrizése közben átélhettem.”