fbpx

Cégeknek

Vállalati képzések

A SZÁM-PONT Kft. hosszú évek munkája során épített ki megbízható és folyamatosan ügyfélkört magának a legsokszínűbb vállalati képzés és továbbképzések terén.

Terem-, és irodabérlés

Kényelmes, és tágas, napsütötte, légkondicionált, projektorral, laptoppal teljes körűen felszerelt, különböző méretű termeinkkel egész évben várjuk cégek és magánszemélyek jelentkezését akár oktatóterem, akár irodabérlési szándékkal.

HR Audit

A SZÁM-PONT Kft évek óta foglalkozik mikro-kis és középvállalkozások, nagyvállalatok jogszabályi előírásoknak megfelelő képzettséghez kötött munkaterületek felmérésével cégek számára.

Vállalati tanácsadás

Egy jól működő vállalkozás életébe is új lendületet tud hozni néhány jó tanács akár pénzügyekről, marketingről, adózásról, vagy éppen az üzletfejlesztés szakterületi sajátosságairól.

Fogyasztóvédelmi referens szakmai továbbképzés

Fontosnak tartjuk, hogy a fogyasztóvédelmi referens szakemberek naprakészek legyenek a rájuk vonatkozó jogszabályok tekintetében. 

Pályázati tanácsadás

Egy cég fejlesztéseit, egy település fejlesztését megvalósítani önerőből csak néhány szervezet képes. A többségnek pályázati forrásokra, támogatásra van szüksége. A pályázási folyamat és projektmegvalósítás azonban sokszor a kincskereséshez hasonlít – tele csapdákkal és rejtett veszélyekkel.

Pályázatírás

Személyes konzultációt követően vállaljuk a szükséges dokumentumok beszerzését, a rendelkezésünkre bocsátott információk alapján a teljes pályázati anyag elkészítését – a pályázati formanyomtatványok kitöltését, a teljes pályázati anyag határidőre történő benyújtását.

Referenciáink

A SZÁM-PONT Kft. fennállása első pillanata óta nagy hangsúlyt fektet partneri kapcsolataira, az évek során több tucat nagyvállalattal, kis- és középvállalkozással működtünk együtt hosszú- és rövidtávú projektekben egyaránt.