fbpx

Művezetői – középvezetői ismeretek

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/D007

Miért lehetnek hasznosak az Ön számára a Művezetői-középvezetői ismeretek?

A tréning lehetőséget nyújt arra, hogy a résztvevő új módon élje meg önmagát és kapcsolatait és új viszonyulási formákat tanuljon és gyakoroljon be. A középvezetők számára szervezett tréning célja, hogy a résztvevők önmagukat a másik emberrel való találkozásban új módon ismerjék meg. A csoportban szerzett saját élményű tapasztalataikat képesek legyenek vezetői munkájukban hasznosítani.

24 óra. (kb. 3 nap)

Gyakorlati jellegű, kiscsoportos.

Maximum 15 fő.

  • Betöltött 18. életév
  • Belső motiváció a tréningen való részvételre
  • A csoportmunkára alkalmas személyiség

55.000 Ft.

Amennyiben Ön munkatársaival együtt érkezne hozzánk, érdemes ajánlatot kérni az ALÁBBI űrlap kitöltésével a kedvezőbb feltételek lehetősége miatt.

Vezetői szerepek

Csoportmunka, munkatevékenységek megszervezése

Kommunikáció a vezetőkkel és a beosztottakkal

Rólunk mondták

A közszolgáltatási feladatok ellátására kötelezett vállalkozások részére a 2014. januárjában meghozott jogszabályi változások tükrében ügyfél referenst kell alkalmazniuk megyénként egyet-egyet. Ez nem csupán a vállalkozásoknak, hanem a képzést ellátó szervezetek részére is kihívást jelentett, hisz ilyen jellegű képzést országosan nem végeztek. Ezen nehézségek ellenére a képzés lebonyolítására zökkenőmentesen került sor, mind az általános mind a szakirányú képzésben magasan kvalifikált, a gyakorlati munkában is jártas oktatók tartottak előadást. A képzést színesítették az oktatók által ismertetett, vetített anyagok (határozatok, újságcikkek). A képzés sikeres lebonyolítását is mutatja, hogy mindhárom kolléganőnk sikeres és mind az oktatók, mind a képzést segítők részéről történő lelkiismeretes felkészülést követően eredményes vizsgát tettek.

Bali József, elnök-vezérigazgató
Zalaispa Zrt.