fbpx

Uszodamester képzés

OKJ-szám: 32 810 01

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/A043

Miért lehet fontos munkaerő Uszodamester végzettség birtokában?

Képzésünkre olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik szeretnének a fürdőszolgáltatás területén dolgozni akár teljes munkaidőben, akár diákmunkásként a kiemelt időszakokban.
Akik kedvelik a víz közelségét, éberség, erős koncentrációs képesség jellemzi a munkájukat, képesek felügyeleti, életmentési feladatokat ellátni és szívesen vesznek rész a fürdőszolgáltatás napi ügyvitelében. Olyan emberek, akik képesek önmagukból biztonságot sugározni a medence partján állva.

1,5 hónap.

80 óra elmélet, plusz gyakorlati oktatás.

Kérjen egyéni árajánlatot IDE KATTINTVA elérhető űrlapunk segítségével. 

Az Uszodamester képzés bemeneti feltétele a 8 általános végzettséget igazoló dokumentum bemutatása.

Oktatott modulok

11259-12 Uszodamesteri feladatok
11260-12 Fürdőüzemi ügyfélkapcsolati tevékenység
11261-12 Vízből mentés I.
11262-12 Baleset-megelőzés, elsősegélynyújtás
11263-12 Fürdőüzemi munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelem
11576-16 Szuggesztív kommunikáció

Fürdőfelügyelő
Fürdőüzemeltető
Uszodamester
Szaunakezelő
Mentőőr
Medencefelügyelő
Medenceő

Gránit Zrt. (8749 Zalakaros, Termál u. 4.)

Miért a SZÁM-PONT Kft. Uszodamester képzését érdemes választania?

Uszodamesternek lenni egyértelmű felelősség, türelem, bátorság és empátia kérdése. Éppen ezért képzésünk sem csupán az alapvetőn ismeretek elsajátítását célozza, sokkal inkább kézzelfogható, gyakorlati felkészítést az esetlegesen felmerülő éles helyzetekre, hiszen tudjuk, ha ez bekövetkezik, nincs idő töprengeni, a döntést egyetlen pillanat alatt szükséges meghozni.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében hétvégente tartjuk, ez általában 9 és 17 óra közti elfoglaltságot jelent szombati, vagy vasárnapi napokon. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Uszodamester (OKJ 32 810 01) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.