fbpx

Épület-, és szerkezetlakatos képzés

OKJ-szám: 34 582 03

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/A008

Miért lehet fontos munkaerő Épület- és szerkezetlakatos végzettség birtokában?

A képzés célja többek közt, hogy a résztvevők a képzés elvégzése után az alábbi kompetenciák birtokába kerüljenek: gépészeti rajz olvasása, értelmezés, alkatrészrajz készítése, szabadkézi vázlatkészítés, gépipari mérőeszközök használata, fémmegmunkáló kéziszerszámok és kisgépek használata, gépi forgácsoló alapeljárások gépeinek használata, alaphegesztési eljárások berendezéseinek, eszközeinek használata, hegesztési varratjelképek értelmezése, munkabiztonsághoz kapcsolódó jelképek és színjelölések értelmezése, munkabiztonsági eszközök, felszerelések használata, gyártási és szerelési technológiai alapadatok kiszámítása, kötések jelképeinek értelmezése, kötések létesítése, korrózióvédelem.

9-10 hónap.

1132 óra (ebből 338 elméleti és 794 gyakorlati oktatás.)

Kérjen egyéni árajánlatot IDE KATTINTVA elérhető űrlapunk segítségével.

A Épület- és szerkezetlakatos bemeneti feltétele a 8 általános végzettséget igazoló dokumentum bemutatása.

Oktatott modulok

11498-12 Foglalkoztatás I.

11499-12 Foglalkoztatás II.

11500-12  Munkahelyi egészség és biztonság

10163-12 Gépészeti munkabiztonság és környezetvédelem

10162-12 Gépészeti alapozó feladatok

10166-12 Gépészeti kötési feladatok

10165-12 Épületlakatos feladatok

10167-12 Magasban végzett lakatos feladatok

10168-12 Szerkezetlakatos feladatok

Bányalakatos
Darulakatos
Díszlet-lakatos
Gépbeállító lakatos
Géplakatos
Gépszerelő és ?karbantartó lakatos
Karosszéria lakatos
Lemezlakatos
Öntödei géplakatos
Szerkezetlakatos
Vas- és fémszerkezeti lakatos
Gépszerelő és -karbantartó lakatos
Épület-szerkezet lakatos

Szám-Pont Kft. (8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 4-8.)

Miért a SZÁM-PONT Kft. Épület- és szerkezetlakatos képzését érdemes választania?

“A képzés minden résztvevő számára nagyon hasznos volt, az oktató hozzáállása és felkészültsége kifogástalan. Az egész csoport aktív közreműködését, együttműködését igénylő elméleti és gyakorlati feladatok segítik a vezetőség mindennapi munkáját.” – mondta rólunk Bene Zsolt, az Erbslöh Hungária Kft. ügyvezetője.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében megegyezés szerint tartjuk. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Épület- és szerkezetlakatos (OKJ 34 582 03) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.