fbpx

Erőművi gőzturbina gépész képzés

OKJ-szám: 51 522 01

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/A041

Miért lehet fontos munkaerő Erőművi gőzturbina gépész végzettség birtokában?

A tananyagegységek sikeres elvégzésével a résztvevő elsajátítja a gőzturbinák biztonságos és gazdaságos üzemeltetésének feltételeit, és a következő pontokat: biztonsági és környezetvédelmi előírások, a gőzturbina, mint erőgép, villamos energetikai alapismeretek, a gőzturbina működése, teljesítménye, hatásfok, segédberendezések és kapcsolódó eszközök, üzemi paraméterek meghatározása, irányítástechnikai rendszerek felépítése és üzeme.

3-4 hónap.

320 óra (ebből 130 elméleti és 190 gyakorlati oktatás.)

Kérjen egyéni árajánlatot IDE KATTINTVA elérhető űrlapunk segítségével

Az Erőművi gőzturbina gépész bemeneti feltétele a középfokú végzettséget igazoló dokumentum bemutatása.

Oktatott modulok

11099-12 Erőművi gépek üzemeltetésének feltételei

11445-12 Erőművi gőzturbina ellenőrzése, üzembe helyezése és leállítása

11102-12 Gőzturbina karbantartása, üzemzavar-elhárítás

Energetikai gép kezelője

Szám-Pont Kft. (8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 4-8.)

Miért a SZÁM-PONT Kft. Erőművi gőzturbina gépész képzését érdemes választania?

“A képzés minden résztvevő számára nagyon hasznos volt, az oktató hozzáállása és felkészültsége kifogástalan. Az egész csoport aktív közreműködését, együttműködését igénylő elméleti és gyakorlati feladatok segítik a vezetőség mindennapi munkáját.” – mondta rólunk Bene Zsolt, az Erbslöh Hungária Kft. ügyvezetője.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében megegyezés szerint tartjuk. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Erőművi gőzturbina gépész (OKJ 51 522 01) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.