fbpx

Fogyóelektródás, védőgázas ívhegesztő képzés

OKJ-szám: 31 521 03

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/A006

Miért lehet fontos munkaerő Fogyóelektródás, védőgázas ívhegesztő végzettség birtokában?

A képzés alapvető célja, hogy elősegítse a tanulók gépészeti gondolkodásmódjának kialakulását és fejlesztését, hozzájáruljon a gépészeti alapozó feladatok megértéséhez, képessé tegye a tanulókat a munka világának, ezen belül a gépészeti témakörök jellemzőinek és összefüggéseinek, valamint a gépészeti eszközök működésének a megértésére.

3-4 hónap.

578 óra (ebből 174 elméleti és 404 gyakorlati oktatás.)

Kérjen egyéni árajánlatot IDE KATTINTVA elérhető űrlapunk segítségéve.

Fogyóelektródás, védőgázas ívhegesztő képzés bemeneti feltétele a 8 általános végzettséget igazoló dokumentum bemutatása.

Oktatott modulok

10163-12 Gépészeti munkabiztonság és környezetvédelem

10162-12 Gépészeti alapozó feladatok

10180-12 A hegesztés előkészítő és befejező műveletei

11455-12 Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő feladatok

Autogénvágó 
Elektromosív-hegesztő
Elektromosív-vágó 
NC-vezérlésű lángvágógép kezelője
Optikai vezérlésű lángvágógép kezelője 
plazmavágó

Szám-Pont Kft. (8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 4-8.)

Miért a SZÁM-PONT Kft. Fogyóelektródás, védőgázas ívhegesztő képzését érdemes választania?

“A képzés minden résztvevő számára nagyon hasznos volt, az oktató hozzáállása és felkészültsége kifogástalan. Az egész csoport aktív közreműködését, együttműködését igénylő elméleti és gyakorlati feladatok segítik a vezetőség mindennapi munkáját.” – mondta rólunk Bene Zsolt, az Erbslöh Hungária Kft. ügyvezetője.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében megegyezés szerint tartjuk. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Fogyóelektródás, védőgázas ívhegesztő (OKJ 32 853 02) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.