fbpx

Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő képzés

OKJ-szám: 31 522 02

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/A033

Miért lehet fontos munkaerő Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő végzettség birtokában?

A képzés célja többek közt, hogy a képzésben résztvevő képes legyen: az ipari hőtechnikai rendszerek (ipari és mezőgazdasági szárítók, ipari kemencék, stb.) olaj- és gáztüzelő berendezéseinek szakszerű, zavartalan, gazdaságos és biztonságos üzemeltetésére. Biztosítani a berendezés tüzelőanyag ellátását, felkészíteni, indítani, üzemeltetni és leállítani a berendezést, felügyelni az üzemi paramétereket, a szakszerű ellátást, a biztonsági berendezéseket és az épületfelügyeleti rendszereket, dokumentálni az üzemvitelt.

2-3 hónap

80 óra (24 elméleti óra, 56 gyakorlati óra)

Kérjen egyéni árajánlatot IDE KATTINTVA elérhető űrlapunk segítségével.

Az Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő bemeneti feltétele a 8 általános végzettséget igazoló dokumentum bemutatása.

Oktatott modulok

10214-12 Épületgépészeti munkabiztonsági és környezetvédelmi feladatok

11416-12 Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelés

Kazángépkezelő

Ipari gáz- és olajtüzelőberendezés-kezelő
Fűtő, üvegkemence

Szám-Pont Kft. (8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 4-8.)

Miért a SZÁM-PONT Kft. Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő képzését érdemes választania?

“A képzés minden résztvevő számára nagyon hasznos volt, az oktató hozzáállása és felkészültsége kifogástalan. Az egész csoport aktív közreműködését, együttműködését igénylő elméleti és gyakorlati feladatok segítik a vezetőség mindennapi munkáját.” – mondta rólunk Bene Zsolt, az Erbslöh Hungária Kft. ügyvezetője.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében megegyezés szerint tartjuk. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő (OKJ 31 522 02) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.