fbpx

Kéményseprő képzés

OKJ-szám: 32 853 02

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/A026

Miért lehet fontos munkaerő Kéményseprő végzettség birtokában?

A képzés célja többek közt, hogy a képzésben résztvevő legyen képes az égéstermék-elvezetők tisztításával, üzembe helyezésével összefüggő alap- és szakmai ismeretek, pénzügyi adminisztrációs ismeretek elsajátítására, a munkaterület munkabiztonsági, tűz- és környezetvédelmi szabályainak megismerésére.

5-6 hónap.

800 óra (ebből 240 elméleti és 560 gyakorlati oktatás.

Kérjen egyéni árajánlatot IDE KATTINTVA elérhető űrlapunk segítségével.

A Kéményseprő képzés bemeneti feltétele a 8 általános végzettséget igazoló dokumentum bemutatása.

Oktatott modulok

10390-12 Égéstermék elvezetés

10391-12 Tüzelés-, és légtechnika

Kéményseprő, épületszerkezet tisztító.

Szám-Pont Kft. (8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 4-8.)

Miért a SZÁM-PONT Kft. Kéményseprő képzését érdemes választania?

“A képzés minden résztvevő számára nagyon hasznos volt, az oktató hozzáállása és felkészültsége kifogástalan. Az egész csoport aktív közreműködését, együttműködését igénylő elméleti és gyakorlati feladatok segítik a vezetőség mindennapi munkáját.” – mondta rólunk Bene Zsolt, az Erbslöh Hungária Kft. ügyvezetője.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében megegyezés szerint tartjuk. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Kéményseprő (OKJ 32 853 02) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.