fbpx

Szoftverfejlesztő képzés

OKJ-szám: 54 213 05

Felnőttképzési engedélyszám:​ E-000320/2014/A029

Miért lehet fontos munkaerő Szoftverfejlesztő végzettség birtokában?

Immáron a jövőben élünk, egy felgyorsult technológiai kor keretei közt, és ez a képzés tökéletes választás azoknak, akik komplex képet szeretnének kapni egy szoftver létrehozásának folyamatáról, hiszen a képzés elmélyül a szoftvertechnológiában, webfejlesztési ismeretekben, és a Microsoft Visual C# programozási nyelvben, mely egy dinamikusan fejlődő programozási környezet rengeteg lehetőséggel és stabil háttérrel, a Microsoft SQL és a MySQL adatbázisszerverek kezelésében és azok programban való felhasználásában. Gazdag, sokrétű, rétegzett és kézzelfogható tudást kapnak, mely kulcs lesz a kezükben a jövőhöz.

13 hónap.

Képzés kezdete: 2020. október 02. 

Képzés vége: 2021. november 30.

OKJ vizsga tervezett dátuma: 2021. december

960 óra elméleti és gyakorlati oktatás.

/340 óra kontakt – jelenlétet igénylő oktatás, 620 óra távoktatás, távoktató felületünkön/

A képzés pontos ütemezése IDE kattintva letölthető!

A képzés díja 296.000 Ft + 65.000 Ft vizsgadíj, mely havi részletfizetésben fizethető. 

A részletfizetés lehetséges módjai:

  • 4*74.000,-, vagyis négy negyedév + 65.000 vizsgadíj
  • 12*25.000,-, vagyis 12 hónap + 65.000 vizsgadíj

A Szoftverfejlesztő képzés bemeneti feltétele a középiskolai végzettséget igazoló érettségi bizonyítvány bemutatása, valamint ajánlott az angol nyelv és informatikai ismeretek alapszintű tudásanyaga. A képzés pontos ütemezése IDE kattintva letölthető!

Oktatott modulok

10815-12 Információtechnológiai alapok

11997-16 Hálózati ismeretek I.

11625-16 Programozás és adatbázis-kezelés

11999-16 Informatikai szakmai angol nyelv

11498-12 Foglalkoztatás I.

11499-12 Foglalkoztatás II.

12011-16 Szoftverfejlesztés

12012-16 Webfejlesztés I.

Alkalmazásfejlesztő informatikus

Alkalmazási rendszergondozó

Alkalmazás-programozó

Infokommunikációs alkalmazásfejlesztő

Informatikai alkalmazásfejlesztő

Programfejlesztő

Számítógépes programozó

Adatbázis fejlesztő

Számítógép telepítő

 

Kontaktórák: 

SZÁM-PONT Kft. (8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 4-8.)

Miért a SZÁM-PONT Kft. Szoftverfejlesztő képzését érdemes választania?

Hiszünk a jövő technológiájában, és hisszük azt, hogy az megfelelőképpen szolgálhatja majd az emberek mindennapi életét, ehhez azonban olyan kiváló koponyákra, szakemberekre van szükség, akik már a tervezési folyamatoktól kiindulva egy kollektív víziónak engedelmeskedve képesek előrelátni a jövő szükségleteit, és azoknak megfelelően alakítani a technológia újdonságait. Ez esetben a jövője, és mindannyiunk jövő valóban ott lapul a fejükben lévő tudásanyag képzeletbeli sorai közt.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

A képzés távoktatásban zajlik, webalapú, távoktató felületünkön, a kontaktórák (jelenlétet igénylő órák) havonta egy hétvégén péntek-szombat-vasárnapi napokra ütemezve. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Szoftverfejlesztő (OKJ 54 213 05) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.