Kiemelt ajánlataink

Terem-, és irodabérlés

Kényelmes, és tágas, napsütötte, légkondicionált, projektorral, laptoppal teljes körűen felszerelt, különböző méretű termeinkkel egész évben várjuk cégek és magánszemélyek jelentkezését akár oktatóterem, akár irodabérlési szándékkal.

HR Audit

A SZÁM-PONT Kft évek óta foglalkozik mikro-kis és középvállalkozások, nagyvállalatok jogszabályi előírásoknak megfelelő képzettséghez kötött munkaterületek felmérésével cégek számára.

Munkaerőpiaci ingyenes szolgáltatás igénylése

Korábban nem jellemző módon a „Munkavállalás elősegítése” felnőttképzést  kiegészítő tevékenységünket,  olyan szervezeteknek is felajánljuk, ahonnan a  foglalkoztatási igény jelentkezik, ezzel adatbázist képezve álláslehetőségeikről.

Fogyasztóvédelmi referens szakmai továbbképzés

Fontosnak tartjuk, hogy a fogyasztóvédelmi referens szakemberek naprakészek legyenek a rájuk vonatkozó jogszabályok tekintetében. 

Pályázati tanácsadás

Egy cég fejlesztéseit, egy település fejlesztését megvalósítani önerőből csak néhány szervezet képes. A többségnek pályázati forrásokra, támogatásra van szüksége. A pályázási folyamat és projektmegvalósítás azonban sokszor a kincskereséshez hasonlít – tele csapdákkal és rejtett veszélyekkel.

Pályázatírás

Személyes konzultációt követően vállaljuk a szükséges dokumentumok beszerzését, a rendelkezésünkre bocsátott információk alapján a teljes pályázati anyag elkészítését – a pályázati formanyomtatványok kitöltését, a teljes pályázati anyag határidőre történő benyújtását.