fbpx

OKJ-szám: 54 582 01

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/A031

Miért lehet fontos munkaerő Épületgépész technikus végzettség birtokában?

A képzés sikeres elvégzésével a résztvevő képessé válik épületgépészeti berendezések működésének ellenőrzésére, dokumentálására, épületgépészeti rendszerek üzemeltetésére, javítására, karbantartására, kéziszerszámok és kézi kisgépek szakszerű használatára, kezelésére. A képzés célja továbbá alapvető hőtani, energetikai és gépészeti összefüggések megismertetése, épületgépészeti tervek értelmezése és azok használatának begyakorlása.

Miért a SZÁM-PONT Kft. Épületgépész technikus OKJ képzését érdemes választania?

“A képzés minden résztvevő számára nagyon hasznos volt, az oktató hozzáállása és felkészültsége kifogástalan. Az egész csoport aktív közreműködését, együttműködését igénylő elméleti és gyakorlati feladatok segítik a vezetőség mindennapi munkáját.” – mondta rólunk Bene Zsolt, az Erbslöh Hungária Kft. ügyvezetője.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat péntek délutánonként, valamint szombati, és vasárnapi napokon tartjuk, a képzés ütemezése jelentkezéskor elkérhető kolléganőinktől.

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Épületgépész technikus (OKJ 54 582 01) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.