fbpx

OKJ-szám: 32 522 01

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/ A040

Miért lehet fontos munkaerő Kazángépész végzettség birtokában?

Elsősorban azoknak ajánljuk a képzést, akik érdeklődnek a gépészet iránt, szűkebben pedig a kazánok és azok segédberendezéseit, kiszolgáló berendezéseit üzemeltető szakemberek számára. Akik az üzembiztos működtetés mellett a kazán által ellátott technológia berendezéseket is hatékonyan szeretnék üzemeltetni, és még a következő feladatokra is alkalmassá válik: kazánok, indításának, leállításának, kezelésének ismerete, kiegészítő berendezések kezelése, égés- és tüzeléstechnikai összefüggések ismerete, égők üzemének ismerete, biztonságos üzemeltetés ismerete, karbantartás szervezése, kapcsolódó mérések végrehajtása, folyamatábrák, dokumentációk, műszaknaplók kezelése.

Miért a SZÁM-PONT Kft. Kazángépész képzését érdemes választania?

“A képzés minden résztvevő számára nagyon hasznos volt, az oktató hozzáállása és felkészültsége kifogástalan. Az egész csoport aktív közreműködését, együttműködését igénylő elméleti és gyakorlati feladatok segítik a vezetőség mindennapi munkáját.” – mondta rólunk Bene Zsolt, az Erbslöh Hungária Kft. ügyvezetője.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében megegyezés szerint tartjuk. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Emelőgép-kezelő, Kazángépész (OKJ 32 522 01) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.