fbpx

OKJ-szám: 32 522 02

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/ A027

Miért lehet fontos munkaerő Kazánkezelő végzettség birtokában?

A szakmai kompetenciák megszerzése után a résztvevő képes lesz a Kazánkezelő (2-12 t/h között) feladatainak elvégzésére, a 2-12 t/h gőzteljesítményű kazán üzemeltetésre való felkészítésére, a kazánt kiszolgáló rendszerek, illetve a kazán által ellátott technológiai berendezések hatékony, üzembiztos, biztonságos, igény szerinti működtetésére. Felügyeli az üzemeltetési paramétereket, a biztonsági berendezéseket és az épület¬felügyeleti rendszereket, dokumentálja az üzemmenetet.

Miért a SZÁM-PONT Kft. Kazánkezelő képzését érdemes választania?

“A képzés minden résztvevő számára nagyon hasznos volt, az oktató hozzáállása és felkészültsége kifogástalan. Az egész csoport aktív közreműködését, együttműködését igénylő elméleti és gyakorlati feladatok segítik a vezetőség mindennapi munkáját.” – mondta rólunk Bene Zsolt, az Erbslöh Hungária Kft. ügyvezetője.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében megegyezés szerint tartjuk. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Kazánkezelő (OKJ 32 522 02) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.