fbpx

OKJ-szám: 32 524 01

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/ A025

Miért lehet fontos munkaerő Nyomástartóedény-gépész végzettség birtokában?

A képzést azok számára ajánljuk, akik érdeklődnek a gépészet iránt és szeretnének elsajátítani egy hiányszakmát, mellyel lehetőségük van az elhelyezkedésre olyan cégeknél, melyek hatósági felügyelet alá tartozó nyomástartó berendezéseket, rendszereket, létesítményeket üzemeltetnek. A képzés keretében az érdeklődők képessé válnak a következő munkafolyamatok elvégzésére: gyártási munkafolyamat előkészítése, a technológiai utasításban előírt paramétereket beállítása, beállíttatása, számítógépes programok kezelése, a technológiai előírás szerint a termék legyártása, legyártattatása, az előírások szerint a felhasznált és legyártott anyagok, félkész- és késztermékek szállítása és tárolása, vészhelyzetben intézkedik a felügyelete alá tartozó termelő rendszer vagy gépek biztonságos leállításáról, a berendezések biztonságos működésének ellenőrzése és dokumentálása, a gyártáshoz szükséges gépek, berendezések, eszközök kiválasztása.

Miért a SZÁM-PONT Kft. Kazángépész képzését érdemes választania?

“A képzés minden résztvevő számára nagyon hasznos volt, az oktató hozzáállása és felkészültsége kifogástalan. Az egész csoport aktív közreműködését, együttműködését igénylő elméleti és gyakorlati feladatok segítik a vezetőség mindennapi munkáját.” – mondta rólunk Bene Zsolt, az Erbslöh Hungária Kft. ügyvezetője.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében megegyezés szerint tartjuk. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Emelőgép-kezelő, Nyomástartóedény-gépész (OKJ 32 524 01) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.