fbpx

OKJ-szám: 21 851 01

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/A009

Miért lehet fontos munkaerő Hulladékgyűjtő-, és szállító végzettség birtokában?

A képzés során kapott ismeretekkel és gyakorlattal a hallgató képessé válik a Hulladékgyűjtő- és szállító feladatkör betöltésére, és a következő feladatok ellátására: biztosítja a téli és a nyári üzemeltetés feltételeit, ellenőrzi az egyéni és a kollektív védőeszközök meglétét és állapotát, intézkedik a napi üzemvitelt gátló hibák azonnali megszüntetéséről, megszervezi saját és beosztottai munkáját, betartja és betartatja a kapcsolódó környezetvédelmi előírásokat, betartja a hatósági és vállalati előírásokat (engedélyek, technológia, monitoring), gondoskodik a veszélyforrások felderítéséről, közreműködik a haváriák következményeinek felszámolásában.

Miért a SZÁM-PONT Kft. Hulladékgyűjtő- és szállító képzését érdemes választania?

“A képzés kapcsán a SZÁM-PONT Kft-ről elmondható, hogy a kialakult munkakapcsolat korrekt volt, minden megfelelően volt előkészítve. A képzés során a kollégák olyan információk birtokába jutottak, amelyet mindennapi munkájuk során is hasznosítani tudnak. A vizsgára való felkészítésben, a tesztek és a kérdéssorok kidolgozásában segítőkészek voltak az oktatók és a szervezők is. Minden az időben előre tervezett menetrendnek megfelelően zajlott le.” – mondta rólunk Horváth Balázs, a Netta-Pannonia Környezetvédelmi Kft. ügyvezetője.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében megegyezés szerint tartjuk. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Hulladékgyűjtő- és szállító (OKJ 21 851 01) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.