fbpx

OKJ-szám: 21 851 02

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/A010

Miért lehet fontos munkaerő Hulladékválogató-, és feldolgozó végzettség birtokában?

A képzés során kapott ismeretekkel és gyakorlattal a hallgató képessé válik a Hulladékválogató- és feldolgozó feladatkör betöltésére, és a következő feladatok ellátására: biztosítja a munkavégzéshez szükséges személyi és tárgyi feltételeket, biztosítja az üzemeltetési feltételeket, minősíti vagy minősítteti a beérkező hulladékokat EWC-kód alapján, intézkedik a hulladékok kezelésének módjáról (feldolgozás, tárolás), ellenőrzi a hulladékok kezelésének folyamatát, gondoskodik a hulladékok elszállításáról (értékesíthető és nem hasznosítható anyagok), gondoskodik a technológiai mérések és a monitoring-vizsgálatok elvégzéséről, elvégzi az adminisztrációs feladatokat, kapcsolatot tart a partnerekkel, részt vesz a rekultivációs munkákban.

Miért a SZÁM-PONT Kft. Hulladékválogató- és feldolgozó képzését érdemes választania?

“A képzés kapcsán a SZÁM-PONT Kft-ről elmondható, hogy a kialakult munkakapcsolat korrekt volt, minden megfelelően volt előkészítve. A képzés során a kollégák olyan információk birtokába jutottak, amelyet mindennapi munkájuk során is hasznosítani tudnak. A vizsgára való felkészítésben, a tesztek és a kérdéssorok kidolgozásában segítőkészek voltak az oktatók és a szervezők is. Minden az időben előre tervezett menetrendnek megfelelően zajlott le.” – mondta rólunk Horváth Balázs, a Netta-Pannonia Környezetvédelmi Kft. ügyvezetője.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében megegyezés szerint tartjuk. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Hulladékválogató- és feldolgozó (OKJ 21 851 02) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.