fbpx

OKJ-szám: 54 481 02

Felnőttképzési engedélyszám:​ E-000320/2014/A001

Miért lehet fontos munkaerő CAD-CAM informatikus végzettség birtokában?

Immáron a jövőben élünk, egy felgyorsult technológiai kor keretei közt, és ez a képzés tökéletes választás azoknak, akiket érdekelnek a műszaki, technológiai fejlesztések, újdonságok, akik számítógépes programok segítségével szeretnének alkatrészeket rajzolni és részt venni azok legyártásában. Ha mindezt szeretné megismerni, tudást és gyakorlatot szerezni a számítógéppel segített tervezés és gyártási folyamatokban, kezelni az ehhez kapcsolódó tervező programokat, melyek segítségével ez megvalósítható, akkor válassza a CAD-CAM informatikus képzést, ahol mindezt megtanulhatja. A CAD-CAM informatikus terméktervezéssel, gyártással foglalkozó szakember, aki a korszerű terméktervezési, gyártástervezési folyamatokban használja a korszerű informatikai eszközöket.

Miért a SZÁM-PONT Kft. CAD-CAM informatikus képzését érdemes választania?

Hiszünk a jövő technológiájában, és hisszük azt, hogy az megfelelőképpen szolgálhatja majd az emberek mindennapi életét, ehhez azonban olyan kiváló koponyákra, szakemberekre van szükség, akik már a tervezési folyamatoktól kiindulva egy kollektív víziónak engedelmeskedve képesek előrelátni a jövő szükségleteit, és azoknak megfelelően alakítani a technológia újdonságait. Ez esetben a jövője, és mindannyiunk jövő valóban ott lapul a fejükben lévő tudásanyag képzeletbeli sorai közt.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat normál munkarend szerint reggel 8 óra, és délután 16 óra közt hétköznapokon tartjuk. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert CAD-CAM informatikus (OKJ 54 481 01) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.