fbpx

OKJ-szám: 54 213 05

Felnőttképzési engedélyszám:​ E-000320/2014/A029

Miért lehet fontos munkaerő Szoftverfejlesztő végzettség birtokában?

Immáron a jövőben élünk, egy felgyorsult technológiai kor keretei közt, és ez a képzés tökéletes választás azoknak, akik komplex képet szeretnének kapni egy szoftver létrehozásának folyamatáról, hiszen a képzés elmélyül a szoftvertechnológiában, webfejlesztési ismeretekben, és a Microsoft Visual C# programozási nyelvben, mely egy dinamikusan fejlődő programozási környezet rengeteg lehetőséggel és stabil háttérrel, a Microsoft SQL és a MySQL adatbázisszerverek kezelésében és azok programban való felhasználásában. Gazdag, sokrétű, rétegzett és kézzelfogható tudást kapnak, mely kulcs lesz a kezükben a jövőhöz.

Miért a SZÁM-PONT Kft. Szoftverfejlesztő képzését érdemes választania?

Hiszünk a jövő technológiájában, és hisszük azt, hogy az megfelelőképpen szolgálhatja majd az emberek mindennapi életét, ehhez azonban olyan kiváló koponyákra, szakemberekre van szükség, akik már a tervezési folyamatoktól kiindulva egy kollektív víziónak engedelmeskedve képesek előrelátni a jövő szükségleteit, és azoknak megfelelően alakítani a technológia újdonságait. Ez esetben a jövője, és mindannyiunk jövő valóban ott lapul a fejükben lévő tudásanyag képzeletbeli sorai közt.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

A képzés távoktatásban zajlik, webalapú, távoktató felületünkön, a kontaktórák (jelenlétet igénylő órák) havonta egy hétvégén péntek-szombat-vasárnapi napokra ütemezve. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Szoftverfejlesztő (OKJ 54 213 05) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.