fbpx

OKJ-szám: 51 345 01

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/A044

Miért lehet fontos munkaerő Kulturális rendezvényszervező végzettség birtokában?

Akárhová nézünk, mindenhol programok vesznek körbe minket, rendezvények, konferenciák, koncertek és előadások sosem látott széles választékban. Még manapság is – sőt, talán manapság még inkább -, mikor minden kézzelfogható és elérhető távolságban van tőlünk az internet nyújtotta előnyöknek hála, még inkább felértékelődnek azok az élmények, melyekkel teljesebbé tehetjük életünket. Kulturális rendezvényszervező képzésünk hatékony háttértámogatást ad meglévő kreativitásához, hogy olyan programokat nyújtson át készen az érdeklődő közönségnek, mely után ők feltöltődve, jó érzésekkel a szívükben térnek vissza a hétköznapok sodrásába. Rendezvényszervezőnek lenni nem csupán munka, sokkal inkább küldetés, melyre mindig van kereslet.

Miért a SZÁM-PONT Kft. Kulturális rendezvényszervező képzését érdemes választania?

A népszerű amerikai filmrendező és színé, Kenneth Branagh szerint: “A jó munkát elsősorban a bátorság, a lelkesedés, az energia és a jó humorérzék teremti.” Amennyiben valaki a rendezvénypiacon mozog, akkor ez a mondás hatványozottan igaz, mert kevés változatosabb, több kreativitást igénylő és nagyobb kihívások elé állító munka létezik, mint akár több tucat, vagy több száz embert mozgató rendezvényeknél. Éppen ezért elengedhetetlen a piac minden szegmensének megismerése, és alapos és széleskörű adminisztrációs és strukturális ismeretek megszerzése a hatékony munkavégzés érdekében.

Kulturális rendezvényszervezőink képzését is erről az oldalról közelítjük meg: munkavégzés és család mellett is igyekszünk kényelmes, hétvégi időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében pénteken, munkaidő után tartjuk. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Kulturális rendezvényszervező (OKJ 51 345 01) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.