fbpx

OKJ-szám: 54 140 02

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/A042

Miért lehet fontos munkaerő Pedagógiai és Családsegítő Munkatárs végzettség birtokában?

A 2013 előtt Pedagógiai asszisztens címen futó képzésnek határozottan jót tettek az új elvárások, melyek szervesen beépültek, és még komplexebbé tették a tananyagot, ezáltal a képzés során felfedezhető területeket. A szociológia, a pszichológia, a pedagógia mélyebb hangsúlyának köszönhetően átfogó tudást, gyakorlatának hála pedig kézzelfogható ismereteket biztosít, ráadásul immáron három különböző terület, az iskolák, az óvodák, és a családsegítők várják a munkaerőpiacra frissen érkező Pedagógiai és Családsegítő Munkatársakat.

Miért a SZÁM-PONT Kft. Pedagógiai és Családsegítő Munkatárs képzését érdemes választania?

A Pulitzer-díjas író, Cormac McCarthy azt írta egyik regényében, „ha a gyermek nem Isten igéje, akkor Isten sosem szólalt meg.” Gyönyörű idézet, és magában foglalja mindazt, amiért mi is a minőségi Pedagógiai és Családsegítő Munkatárs oktatásra törekszünk. Mert a gyermek önmagában egy ajándék, és a mi üzenetünk a jövőnek. Egyetlen dolgot tehetünk, és kell tennünk, ápolni, tanítani, nevelni, hisz kéznyomunkat, hatásunkat magával viszi majd egész életében.

Pedagógiai és Családsegítő Munkatársaink képzését is erről az oldalról közelítjük meg: munkavégzés és család mellett is igyekszünk kényelmes, hétvégi időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében hétvégente tartjuk, ez általában 9 és 17 óra közti elfoglaltságot jelent szombati, vagy vasárnapi napokon. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Pedagógiai és családsegítő mukatárs (OKJ 54 140 02) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.