fbpx

OKJ-szám: 52 343 01

Felnőttképzési engedélyszám: E-000320/2014/A046

Miért lehet fontos munkaerő Közbeszerzési referens végzettség birtokában?

A közbeszerzési referens alkalmazza a közbeszerzési és kapcsolódó jogszabályokat. Ellátja a közbeszerzési eljárásokban az ajánlatkérőkre háruló tervezési feladatokat, valamint folyamatosan figyelemmel kíséri a beszerzéssel érintett piac keresleti/kínálati viszonyainak, árainak alakulását. Ajánlatkérői oldalon előkészíti a közbeszerzési eljárásokat. Ajánlatkérői oldalon koordinálja a közbeszerzési eljárás lebonyolítását, illetve bekapcsolódik az esetleges jogorvoslati panaszok kezelésébe. A közbeszerzési referens ajánlatkérői oldalon nyomon követi a közbeszerzési eljárás alapján kötött szerződések teljesítését. Ellátja a közbeszerzési eljárásokban az ajánlattevői oldalon jelentkező feladatokat, így különösen figyelemmel kíséri a megjelent közbeszerzési hirdetményeket. Javaslatot tesz az eljárásban való részvételre és koordinálja az eljárásban való részvétellel, valamint az esetleges jogorvoslattal kapcsolatos feladatokat és részt vesz az ajánlat/részvételi jelentkezés. összeállításában. 

4-5 hónap

(vizsga tervezett időpontja 2021)

A munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében az előadásokat péntek délután 14:00 és 20:00 között tartjuk

A végleges órarendet a képzés indulása előtt legkésőbb egy héttel a résztvevő rendelkezésére bocsátjuk.

300 óra

A képzés teljes díja most 150.000 Ft mely szerződés szerint havi részletekben fizetendő.

A vizsgadíj összege 45.000 Ft, melyet legkésőbb a vizsga előtti 40. napig szükséges befizetni.

Közbeszerzési referens képzés bemeneti feltétele a középiskolai végzettséget igazoló érettségi bizonyítvány bemutatása.

Oktatott modulok

10848-16 A közbeszerzés alapjai

10849-16 Közbeszerzési intézményrendszer és jogorvoslat

10858-16 Jogi alapintézmények

10859-16 Közbeszerzési gyakorlat

10860-16 Közzététel, kommunikáció és az elektronikus eljárási cselekmények

Egyéb gazdasági ügyintéző (FEOR 3639)

Szám-Pont Kft.

8900 Zalaegerszeg, Rákóczi út 4-8.

Megközelíthetőség: 

Tömegközlekedéssel: 10-es és a 11-es busszal a piac térig.
Gépkocsival: a Balatoni útról a Rákóczi úton.
Parkolási lehetőség: fizető parkoló közvetlenül a ház előtt, szabad parkoló a Kert utcában.

Miért a SZÁM-PONT Kft. Közbeszerzési referens képzését érdemes választania?

A népszerű amerikai filmrendező és színész, Kenneth Brannagh szerint: “A jó munkát elsősorban a bátorság, a lelkesedés, az energia és a jó humorérzék teremti.” 

Közbeszerzési referens képzését is erről az oldalról közelítjük meg: munkavégzés és család mellett is igyekszünk kényelmes, hétvégi időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében pénteki napokon tartjuk, munkaidő után. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Közbeszerzési referens (OKJ 52 343 01) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.