fbpx

OKJ-szám: 31 346 02

Felnőttképzési engedélyszám:​ E-000320/2014/A007

Miért lehet fontos munkaerő Számítógépes adatrögzítő végzettség birtokában?

Egy jó irodai asszisztens, akárcsak egy jó szomszéd, valóban aranyat ér, hiszen precíz, pontos és proaktív szemléletével rengeteg terhet képes levenni egy-egy adott cég vezetőségéről, képes megkönnyíteni a szervezeti döntéshozatal folyamatát, ráadásul feladatai messze nem csupán az adminisztratív jellegű feladatokra koncentrálódnak. A végzettség birtokosa ugyanis képes kapcsolattartást szolgáló írásbeli dokumentumokat készíteni; dokumentumszerkesztési feladatokat végezni; adatokat, információkat kérni, gyűjteni, továbbítani hagyományos és elektronikus úton; közreműködni a szervezet által használt adatok, információk rendszerszerű nyilvántartásában, feldolgozásában; kimutatásokat, táblázatokat készíteni táblázatkezelő programmal; táblázatba, adatbázisba adatokat feltölteni, frissíteni, korrigálni is.

Miért a SZÁM-PONT Kft. Számítógépes adatrögzítő képzését érdemes választania?

Egy jól működő cég egyik legfontosabb alappillére az adatok hatékony és pontos rögzítése, mely, ahogy a fociban mondják a szögletre, már fél gól a sikerhez vezető úton.

Minden képzésünk esetében igyekszünk kényelmes időbeosztást, komplex, sokrétű és izgalmas tananyagot biztosítani, munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal pedig interaktív előadásokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás átadását céloztuk meg. Mert a tudás nem pusztán betűk és számok halmaza, ez maga a széles látókör, ami mindenkinek kijár.

Miként zajlik az oktatás a SZÁM-PONT Kft-nél?

Az előadásokat, ahogy fentebb is írtuk, a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében hétvégente tartjuk, ez általában 9 és 17 óra közti elfoglaltságot jelent szombati, vagy vasárnapi napokon. (A teljes, megtervezett órarendet természetesen a képzés kezdete előtt az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy könnyebben tervezhetőbbé váljanak az elkövetkező, tanulással töltendő hónapjai.)

Miként zárul a képzése?

Miután OKJ-s képzésről beszélünk, természetesen a tanfolyamot egy ún. komplex OKJ-s vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A vizsgának gyakorlati és szóbeli része is lesz, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Számítógépes adatrögzítő (OKJ 31 346 02) bizonyítványt vehet majd át, sőt, a végzettség birtokában külföldi munkavállalói terveket is dédelgethet, lehetősége van ugyanis ún. EuroPass bizonyítvány igénylésére egy Ön által választott idegen nyelven.