fbpx
Kinek lehet izgalmas a Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő képzés?
  • aki kihasználná kiváló fizikai állapotát
  • aki folyamatos munkalehetőséget biztosítanak magának
  • aki hatékony szakmunkát szeretne végezni
  • aki behatóbban megismerné a szakma technikai folyamatait
  • aki képes a precíz és monoton, mégis kreativitást sem nélkülöző fizikai munkára
Mi egy Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő feladata?
hegeszto-01

A résztvevők sajátítsák el a Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő feladatokat, a hegesztési eljárás technikáját. A műszaki dokumentáció alapján képessé váljanak a hegesztési feladatot elvégezni az MSZ EN ISO 5817:2014 D szabványnak megfelelően.

ismerjék meg a volfrámelektródás védőgázas ívhegesztés alapfogalmait-, technológiáját, berendezéseit, a hegesztés előkészítő és befejező műveleteit. Sajátítsák el a használt alap-, hozag- és segédanyagok fajtáinak, kiválasztási szempontjainak meghatározásához szükséges ismereteket. Tudjanak információforrásokat kezelni a WPS alapján, értelmezni a HBSZ tartalmát. Ismerjék fel a hegesztésből adódó hibákat, azok felismerését, elkerülését.

A résztvevők ismerjék meg a műszaki dokumentáció tartalmát, tudjanak gépészeti rajzokat olvasni, sajátítsák el a hegesztési rajz jelöléseit, jelképeit. Ismerjék meg a hegesztéstechnológiai utasítást (WPS), MSZ EN ISO 5817:2014 D szabványt, technológiai utasításokat, gyártási utasítások értelmezését, a gépkönyv, kezelési, szerelési, karbantartási útmutatók használatát, mérési utasításokat. Ismeretet szerezzenek a szerkezeti anyagok főbb típusairól és nemzetközi jelöléseiről. Továbbá

ismerjék meg a munkakörükhöz kapcsolódó munkabiztonsági-, munkavédelmi-, tűzvédelmi-. környezetvédelmi előírásokat. Továbbá ismerjék meg a Hegesztési Biztonsági Szabályzatról szóló 143/2004. (XII.22.) GKM rendeletben foglaltakat.

hegeszto-03

Mennyibe kerül a Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő

képzés?

A képzés tandíja 230.000 Ft.

(A díj KIZÁRÓLAG a tandíj költségét jelenti, a vizsgáztatás díját nem tartalmazza.)

A felnőttképzés új rendszerében a részszakmák és szakképesítések tekintetében vizsgát független akkreditált vizsgaközpontnál lehet tenni,
a vizsgadíj összegét a vizsgaközpont határozza meg.

A vizsgára jelentkezés adminisztráció feladataiban intézményünk segíti a képzésen résztvevőket.

EGY SZUPER AJÁNLAT!

Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő + Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő EGYÜTT most 460.000 Ft helyett 360.000 Ft-ért RÉSZLETFIZETÉSSEL is!
Mit kell még tudnom a képzésről?
hegeszto-02
  • A tanfolyam időtartama 4 hónap, az órabeosztást még a képzés indulása előtt kézhez kapod
  • A képzés teljes óraszáma 360 óra, mely előzetes tudás-szintméréssel csökkenthető
  • A Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő képzés bemeneti feltétele 8 általános végzettséget igazoló dokumentum megléte, vagy Dobbantó-program elvégzése
  • A tanfolyam helyszín: 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi út 4-8.
Miként zajlik nálunk az oktatás, és hogy zárul a képzés?

Az előadásokat a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében hétvégente tartjuk, ez általában 9 és 17 óra közti elfoglaltságot jelent szombati, vagy vasárnapi napokon, valamint jelen képzésünk esetén heti további egy online alkalmat.

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele a szakmai képzés követelményeinek teljesítése,  a képző intézmény által a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben kiállított tanúsítvány.

A tanfolyamot egy ún. képesítő vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A képesítő vizsgát nem a képző intézmény szervezi és bonyolítja, ezt csak és kizárólag független vizsgaközpont szervezheti.

A vizsga egy gyakorlati vizsgatevékenységből és projektfeladatból áll, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő képesítő bizonyítványt vehet majd át, mely szakképesítést tanúsít.

hegeszto-04
A jelentkezés mellé most AJÁNDÉKBA adjuk a HATÉKONY IDŐGAZDÁLKODÁS 10 PONTBAN című e-bookot!
Jelentkezz még ma az alábbi gomba kattintva!