fbpx

Kapcsolat

A Szám-Pont Kft. nagy szeretettel várja magánszemélyek, cégek, intézmények jelentkezését, akár személyesen, akár telefonon, akár valamely online platform segítségével.

Csapatunk

Igyekszünk mindenekelőtt munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal interaktív előadásokat, s széles tudásanyagot, szakértő gárdánkkal pedig szakszerű hátteret biztosítani.

Adatvédelem

A törvényi szabályozások teljes körű és naprakész követésével és gondozásával minden esetben a lehető legnagyobb hangsúlyt fektetjük a hozzánk fordulók adatainak szigorú védelmére.

Szám-Pont Garancia

Felelősséggel viseltetünk a hozzánk fordulók sorsa iránt, éppen ezért teljes körű intézményi-, tanfolyami-, és vizsgagaranciát vállalunk sok éves tapasztalataink nyomán.

Felnőttképzési információk

Cégünk jól körülhatárolható minőségpolitika szerint meghatározott minőségcélokat követ, lefektetve szolgáltatásai, valamint a panaszkezelés alap- és irányelveit is.

Gyakran Ismételt Kérdések

Eltévedtél az információk rengetegében? Természetesen telefonon, személyesen, és e-mailben is kereshetsz minket segítségért, de igyekeztünk egyen összegyűjteni azokat az információkat, amik a hasznodra lehetnek.

Referenciáink

A SZÁM-PONT Kft. az alapítása óta eltelt két teljes évtizedet nem csupán lakossági, de gyümölcsöző céges együttműködések kialakítására is fordította kis- és nagyvállalatokkal egyaránt.