fbpx

A SZÁM-PONT Kft. olyan oktató és szolgáltató központ, amely tudását és tapasztalatát felhasználva amely időtálló minőséget és értéket képviselő szolgáltatást nyújt ügyfeleinek az oktatás, a tanácsadás és az informatika területén, amely a munkában és az élet minden területén használható, emellett az európai normának, a piaci igényeknek megfelelő. Hisszük, hogy munkánk eredménye hosszú távon nem csak vállalkozásunk számára térül meg, hanem a szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfelek számára is.

A Társaság nagy hangsúlyt helyez az oktatási tevékenységére. A felnőttképzés változásai közepette is tevékenységünk fókusza, hogy

  • időtálló, a munkában és az élet minden területén használható
    tudást kapjanak,
  • a tananyag és oktatás igényes, egymásra épülő, európai
  • normának megfelelő legyen,
    tanfolyamainak megfeleljenek a munka-erőpiaci igényeknek

Kapcsolat

A Szám-Pont Kft. nagy szeretettel várja magánszemélyek, cégek, intézmények jelentkezését, akár személyesen, akár telefonon, akár valamely online platform segítségével.

Csapatunk

Igyekszünk mindenekelőtt munkatársi gárdánkkal zökkenőmentes ügyintézést, oktatói csapatunkkal interaktív előadásokat, s széles tudásanyagot, szakértő gárdánkkal pedig szakszerű hátteret biztosítani.

Adatvédelem

A törvényi szabályozások teljes körű és naprakész követésével és gondozásával minden esetben a lehető legnagyobb hangsúlyt fektetjük a hozzánk fordulók adatainak szigorú védelmére.

Szám-Pont Garancia

Felelősséggel viseltetünk a hozzánk fordulók sorsa iránt, éppen ezért teljes körű intézményi-, tanfolyami-, és vizsgagaranciát vállalunk sok éves tapasztalataink nyomán.

Felnőttképzési információk

Cégünk jól körülhatárolható minőségpolitika szerint meghatározott minőségcélokat követ, lefektetve szolgáltatásai, valamint a panaszkezelés alap- és irányelveit is.

Gyakran Ismételt Kérdések

Eltévedtél az információk rengetegében? Természetesen telefonon, személyesen, és e-mailben is kereshetsz minket segítségért, de igyekeztünk egyen összegyűjteni azokat az információkat, amik a hasznodra lehetnek.

Referenciáink

A SZÁM-PONT Kft. az alapítása óta eltelt két teljes évtizedet nem csupán lakossági, de gyümölcsöző céges együttműködések kialakítására is fordította kis- és nagyvállalatokkal egyaránt.