fbpx
Csalló Andrea

Ügyvezető
Telefonszám: 06-20/412-74-59
E-mail: csalloa@szam.hu

Sikereink garanciája a vezetésünk megoldásközpontú- és stratégiai gondolkozása. Hiszünk a tudatosságban, a felelős, példamutató céges működésben, az élethosszig tartó tanulásban. Hiszünk a csapatban, a partnerségben, a nyílt, tiszta kommunikációban, a piaci igényekhez való gyors és rugalmas alkalmazkodásban.

Szabad Enikő

Operatív menedzser
Telefonszám: 06-20/851-20-70
E-mail: szabade@szam.hu

“A tehetség nem jelent semmit, míg az alázattal és kemény munkával szerzett tapasztalat mindent jelent.” – Patrick Suskind

A SZÁM-PONT-nál tudjuk, miben vagyunk jók, és azt szívesen is csináljuk. Tevékenységünket áthatja az ügyfélközpontúság, miközben figyelünk a jogszabályi előírásokra. Munkánk hatékonyságát növeli, hogy minden kolléga megkapja azt az önállóságot a munkakörében, amit a hozzáállásával érdemelt ki, és így mindenkiben nagyobb felelősségérzet és elkötelezettség alakult ki a feladatai iránt.

Balázsné Nemes Viktória

Gazdasági ügyintéző
Telefonszám: 06-92/314-390
E-mail: nemesv@szam.hu

Szeretek a SZÁM-PONT-ban dolgozni, mert úgy végezhetem a munkám, hogy jól érzem tőle magam. Olyan feladatokat bíznak rám, ami fontos része a mi kis egységes egészünknek. Itt mindenkinek olyan területe van, amiben biztonságosan és hatékonyan működik. Szeretem a csapatot, amiben dolgozom, mert mindannyian kedves, egymás felé forduló emberek vagyunk. Odafigyelünk egymásra és odafigyelünk a munkánkra. 

Szemző Beáta

Oktatásszervező
Telefonszám: 06-20/515-21-99
E-mail: szemzob@szam.hu
Szakterület: Vállalati képzések

Szeretek a SZÁM-PONT-nál dolgozni, mert már az első pillanattól fogva segítőkészek és befogadók voltak velem. Munkánk hatékonyságát azzal is növeljük, ha az egyikünk segítségre szorul akkor számíthat a kollégáira. A közösség megerősítésére remek csapatépítő programokon veszünk részt. Örülök, hogy a SZÁM-PONT a tagja lehetek.

Fitosné Kámán Tímea

Oktatásszervező
Telefonszám: 06-20/221-36-58
E-mail: fitost@szam.hu
Szakterület: Lakossági képzések

Miért szeretek itt dolgozni? Mert kedves befogadó kollégáim vannak, vezetőm megbecsüli, értékeli a munkámat, segítjük egymást a munkában, munkaidőn túl is szervezünk közös programokat, ezáltal a csapatunkat építjük, időnként közös ebéddel dobjuk fel a mindennapjainkat, pörgős a munkatempó, de eközben is jut idő pár kedves szóra, figyelmességre, naponta új és újabb feladatokkal, megoldásokkal találkozom, a munkám emberek épülését, fejlődését szolgálja.

Kerekes Zsanett

Felnőttképzési referens és szakértő
Telefonszám: 06-20/416-18-18
Szakterület: Felnőttképzés

Biztos pont az életemben. Bár nem tudok hosszú SZÁM-PONT-os létet felmutatni, de mintha mindig ide tartoztam volna. Befogadó közösség. Olyan, mint egy igazi család. Vannak nem szeretem napok, de vannak napok, amikor mindenre van megoldás. Sikerek, vagy éppen kudarcok. Mindig meghallgat valaki. Jó veletek együtt dolgozni!”

Kovács Krisztián

Marketingvezető
Telefonszám: 06-30/595-65-52
E-mail: kovacsk@szam.hu
Szakterület: Marketing

A SZÁM-PONT Kft. a munkahelyek azon vékony határmezsgyéjén helyezkedik el, ahol a szakmaiság, a jó társaság, és a kihívások világa találkozik, ahol úgy tudjuk építeni cégünket, hogy közben a folyamatos közös munkával, és összefogással egymást is folyamatosan építjük, amivel a mindennapi kihívásokat mosolyogva vesszük.

Rendszergazdáink
Novák Zoltán

Rendszergazda
E-mail: nzg@ecodin.hu

Rosta Róbert

Informatikus, fejlesztő
E-mail: info@szam.hu

Vezető oktatóink
Tanai Balázs

Informatika, webfejlesztés

Beck Sándor

Informatikai képzések

Csermák Tamás

Építő- és anyagmozgatógép képzések

Kertész János

Gépészeti képzések

Millei Valéria

Német nyelv, pedagógiai képzések

Kovácsné Horváth Ildikó

Pedagógiai képzések

Mikolayné Kovács Kornélia

Gazdasági ismeretek, marketing

Gaál Tímea

Pszichológia

Tóth Szilvia

HR tanácsadás, kommunikáció

Tölgyes László

Hulladékgazdálkodási képzések

Felnőttképzési szakértőink
Nagy Zsolt

Felnőttképzési szakértő

Fehér Norbert

Felnőttképzési szakértő