fbpx
Csalló Andrea

Ügyvezető
Telefonszám: 06-20/412-74-59
E-mail: csalloa@szam.hu

Sikereink garanciája a vezetésünk megoldásközpontú- és stratégiai gondolkozása. Hiszünk a tudatosságban, a felelős, példamutató céges működésben, az élethosszig tartó tanulásban. Hiszünk a csapatban, a partnerségben, a nyílt, tiszta kommunikációban, a piaci igényekhez való gyors és rugalmas alkalmazkodásban.

Kelemen Anita

Irodavezető
Telefonszám: 06-20/851-20-70

A SZÁM-PONT KFT-nél tudjuk, miben vagyunk jók, és azt szívesen is csináljuk. Munkánkat áthatja, hogy az ügyfél igénye a legfontosabb, miközben figyelünk a jogszabályi előírásokra. Munkánk hatékonyságát növeli, hogy minden kolléga megkapja azt az önállóságot a munkakörében, amit a hozzáállásával érdemelt ki, és így mindenkiben nagyobb felelősségérzet és elkötelezettség alakult ki a feladatai iránt.

Csonka Dorina

Oktatási koordinátor
Telefonszám: 06-20/515-21-99
E-mail: csonkad@szam.hu
Szakterület: Vállalati képzések

Azért szeretek itt dolgozni, mert nagyon jó a munkaközösség és minden feltétel biztosított ahhoz, hogy kellemes munkakörnyezetben tudjunk dolgozni. Sok közös programot szervezünk, ami nagyban hozzájárul az egymással való kapcsolatunk építéséhez. Szeretem, hogy az ügyvezetőnkkel és a kolléganőkkel bármit meg lehet beszélni, akár munkával kapcsolatos dolog, akár magánéleti.

Fitosné Kámán Tímea

Oktatási koordinátor
Telefonszám: 06-20/221-36-58
E-mail: fitost@szam.hu
Szakterület: Lakossági képzések

Miért szeretek itt dolgozni? Mert kedves befogadó kollégáim vannak, vezetőm megbecsüli, értékeli a munkámat, segítjük egymást a munkában, munkaidőn túl is szervezünk közös programokat, ezáltal a csapatunkat építjük, időnként közös ebéddel dobjuk fel a mindennapjainkat, pörgős a munkatempó, de eközben is jut idő pár kedves szóra, figyelmességre, naponta új és újabb feladatokkal, megoldásokkal találkozom, a munkám emberek épülését, fejlődését szolgálja.

Kerekes Zsanett

Felnőttképzési referens
Telefonszám: 06-20/416-18-18
Szakterület: Felnőttképzés

Biztos pont az életemben. Bár nem tudok hosszú SZÁM-PONT-os létet felmutatni, de mintha mindig ide tartoztam volna. Befogadó közösség. Olyan, mint egy igazi család. Vannak nem szeretem napok, de vannak napok, amikor mindenre van megoldás. Sikerek, vagy éppen kudarcok. Mindig meghallgat valaki. Jó veletek együtt dolgozni!”

Balázsné Nemes Viktória

Pénzügyi munkatárs
Telefonszám: 06-20/244-25-55
E-mail: nemesv@szam.hu
Szakterületek: Vizsgaszervezés, pénzügyek

Szeretek a SZÁM-PONT-ban dolgozni, mert úgy végezhetem a munkám, hogy jól érzem tőle magam. Olyan feladatokat bíznak rám, ami fontos része a mi kis egységes egészünknek. Itt mindenkinek olyan területe van, amiben biztonságosan és hatékonyan működik. Szeretem a csapatot, amiben dolgozom, mert mindannyian kedves, egymás felé forduló emberek vagyunk. Odafigyelünk egymásra és odafigyelünk a munkánkra. 

Kovács Krisztián

Marketingvezető
Telefonszám: 06-30/595-65-52
E-mail: kovacsk@szam.hu
Szakterület: Marketing

A SZÁM-PONT Kft. a munkahelyek azon vékony határmezsgyéjén helyezkedik el, ahol a szakmaiság, a jó társaság, és a kihívások világa találkozik, ahol úgy tudjuk építeni cégünket, hogy közben a folyamatos közös munkával, és összefogással egymást is folyamatosan építjük, amivel a mindennapi kihívásokat mosolyogva vesszük.

Babati Zsolt

Munkaerőpiaci tanácsadó
Telefonszám: 06-20/325-76-71
Szakterület: Munkaerőpiaci tanácsadás

Rendszergazdáink
Novák Zoltán

Rendszergazda
E-mail: nzg@ecodin.hu

Rosta Róbert

Informatikus, fejlesztő
E-mail: info@szam.hu

Vezető oktatóink
Tanai Balázs

Informatika, webfejlesztés

Beck Sándor

Informatikai képzések

Csermák Tamás

Építő- és anyagmozgatógép képzések

Kertész János

Gépészeti képzések

Millei Valéria

Német nyelv, pedagógiai képzések

Kovácsné Horváth Ildikó

Pedagógiai képzések

Mikolayné Kovács Kornélia

Gazdasági ismeretek, marketing

Gaál Tímea

Pszichológia

Tóth Szilvia

HR tanácsadás

Tölgyesi László

Hulladékgazdálkodási képzések

Felnőttképzési szakértőink
Nagy Zsolt

Felnőttképzési szakértő

Kerekes Zsanett

Felnőttképzési szakértő