fbpx
Miért jó döntés, ha a SZÁM-PONT Kft. tanfolyamát választja?

Korunk folyamatos kihívás elé állít minket. Új technológiák, gépek, eszközök megjelenése, a számítástechnika gyors fejlődése, a bonyolultabbá váló feladatok, növekvő követelmények, a tudományok gyorsan bővülő ismeretanyaga folyamatos tanulásra kényszerít bennünket. A munkaerő-piacról kiszorulóknak pedig különösen fontos, hogy elsajátítsák azon ismereteket, melyek segíthetnek visszakerülni a munka világába.

A munkaerőpiac követelményeinek való megfelelés okán ma már nem csak a gyerekeknek, fiataloknak kell tanulniuk, hanem a munkaviszonyban álló korosztályoknak is. Ez az elvárás fogalmazódik meg napjainkban a sokszor hallható „Élethosszig tartó tanulás” és „az élet minden területére kiterjedő tanulás” szlogenjeiben is.

Az élethosszig tartó tanulás nem azt jelenti, hogy sokszor és sokat járunk iskolába. Kell a tudásgyarapítással is foglalkozni, de az ismeretek gyakorlatba történő átültetése legalább olyan fontos.

Erre számos garanciát is vállalunk:

Oktatási intézmény garanciánk:

  • E/2020/000004 számon, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által engedélyezett képző intézményként működünk.
  • A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által engedélyezett képzési programokat valósítunk meg.
  • Tanfolyamainkon csak a képzési programokban előírt végzettséggel és oktatói tapasztalattal rendelkező tanárok oktatnak.
  • Felnőttképzési minőségbiztosítási rendszert működtetünk.

Tanfolyami garancia:

  • Felnőttképzési szerződésben rögzítjük a képzésben résztvevőre és a ránk vonatkozó kötelezettségeket, jogokat, amelyeknek teljesítését nem csak a hallgatóktól várjuk el, hanem mi is garantáljuk, hogy az általad kiválasztott képzést a szerződésben rögzített pontok szerint valósítjuk meg.

Vizsgagarancia:

  •  Azon hallgatóink számára, akik a tanfolyami órák 90 százalékán részt vesznek, és modulzáró vizsgáikat  eredményesen leteszik, garantáljuk a sikeres vizsgát. Sikertelen vizsga esetén a következő vizsga díját mi álljuk.