fbpx
Kinek lehet izgalmas a Junior frontend fejlesztő képzés?
  • akik az információs technológiák rajongói
  • akik műszaki beállítottságuk miatt az informatika világában élnék ki kreativitásukat
  • akik piacképes szakmát adó képzést keresnek
  • akik tudásukat a jövő technológiájába invesztálnák
Mi egy Junior frontend fejlesztő feladata?
weblapfejleszto-04

A Junior front-end fejlesztő, -a SEO szempontokat betartva- szabványos HTML kódokat ír, szemantikus elemeket használ. A gyakorlatban alkalmazza haladó CSS ismereteit. Responsive weboldalakat készít és a gyakorlatban alkalmazza a mobile-first szemléletmódokat. A stílusok hatékonyabb, gyorsabb megírásához CSS preprocesszort és CSS keretrendszert használ. JavaScript ismeretei felhasználásával kódolási konvenciókat és a tiszta kód elveket követve, egyszerűbb algoritmizálási feladatokat old meg. Alkalmazásokat fejleszt JavaScript keretrendszer/könyvtár segítségével, illetve unit teszteket ír és olvas munkája ellenőrzéséhez. 

Verziókövető rendszert használ a csoportos és/vagy egyéni projektjei során. Build eszközt használ a projekt elkészítése, összerakása során. Rutinszerűen használ egy integrált fejlesztőeszközt. A hazai informatikai munkaerőpiacon sok ezer új állás tölthető be fejlesztőként. A programozók közül a frontend fejlesztők az egyik legkeresettebbek, hiszen minden alkalmazás, ami rendelkezik grafikus felhasználói felülettel, az ő munkájukat dicséri. Természetesen a JavaScript nyelv és keretrendszerek/könyvtárak ismeretével lehetőség van továbbfejlődni akár szerveroldali-, mobil- vagy asztali alkalmazások fejlesztésének irányába is. 

weblapfejleszto-03

MOST AZ ELSŐ 5 JELENTKEZŐNEK 80.000 FT KEDVEZMÉNNYEL!

Mennyibe kerül a Junior frontend fejlesztő képzés?

A képzés tandíja 420.000 Ft.
(havi részletfizetés és képzési hitel igényelhető)

(A díj KIZÁRÓLAG a tandíj költségét jelenti, a vizsgáztatás díját nem tartalmazza.)

A felnőttképzés új rendszerében a részszakmák és szakképesítések tekintetében vizsgát független akkreditált vizsgaközpontnál lehet tenni. Az átmeneti időszakban a vizsgáztatás feladatát az IKK (Innovatív Képzéstámogató Központ) látja el. További információ IDE KATTINTVA!

Egy összegű befizetés esetén 80.000 Ft kedvezményt biztosítunk, vagyis így a képzés csupán 

340.000 Ft-ba kerül Neked!

Amennyiben vállalod, hogy a tandíjat 2 részletben fizeted be, 30.000 Ft kedvezményt biztosítunk, a teljes összeg így 390.000 Ft lesz.
Mit kell még tudnom a képzésről?
Programmer working in a software development and coding technologies. Website design.Technology concept.
  • A tanfolyam időtartama 7 hónap, az órabeosztást még a képzés indulása előtt kézhez kapod
  • A képzés teljes óraszáma 320 óra
  • A Junior frontend fejlesztő képzés bemeneti feltétele érettségi végzettség megléte
  • A tanfolyam helyszín: Online oktatási felület
A képzés mellé most AJÁNDÉKBA adunk egy 2 napos ONLINE MARKETING JELENLÉT tréninget is, ráadásul már jelentkezéskor Tiéd lehet a HATÉKONY IDŐGAZDÁLKODÁS 10 PONTBAN című e-book is!
Miként zajlik nálunk az oktatás, és hogy zárul a képzés?

Az előadásokat a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében heti két alkalommal hétköznap, munkaidő után tartjuk, ez általában 17:00 és 20:45 óra közti elfoglaltságot hétfő és szerdai napokon. 

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele a szakmai képzés követelményeinek teljesítése,  a képző intézmény által a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben kiállított tanúsítvány. A tanfolyamot egy ún. képesítő vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt.

A képesítő vizsgát nem a képző intézmény szervezi és bonyolítja, ezt csak és kizárólag független vizsgaközpont szervezheti.

A vizsga egy gyakorlati, írásbeli és szóbeli vizsgatevékenységből áll, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Junior frontend fejlesztő képesítő bizonyítványt vehet majd át, mely szakképesítést tanúsít.

weblapfejleszto-01
Tájékoztató a Képzési Hitellel kapcsolatban
  • nem tartalmazza a képzési hitel igénybevételére jogosító szakmai oktatás vagy szakmai képzés megkezdésének és tervezett befejezésének időpontját,
  • az egyes tananyagegységek tervezett időbeli ütemezését