fbpx
Kinek lehet izgalmas a Junior frontend fejlesztő képzés?
  • akik az információs technológiák rajongói
  • akik műszaki beállítottságuk miatt az informatika világában élnék ki kreativitásukat
  • akik piacképes szakmát adó képzést keresnek
  • akik tudásukat a jövő technológiájába invesztálnák
Mi egy Junior frontend fejlesztő feladata?
weblapfejleszto-04

A Junior front-end fejlesztő, -a SEO szempontokat betartva- szabványos HTML kódokat ír, szemantikus elemeket használ. A gyakorlatban alkalmazza haladó CSS ismereteit. Responsive weboldalakat készít és a gyakorlatban alkalmazza a mobile-first szemléletmódokat. A stílusok hatékonyabb, gyorsabb megírásához CSS preprocesszort és CSS keretrendszert használ. JavaScript ismeretei felhasználásával kódolási konvenciókat és a tiszta kód elveket követve, egyszerűbb algoritmizálási feladatokat old meg. Alkalmazásokat fejleszt JavaScript keretrendszer/könyvtár segítségével, illetve unit teszteket ír és olvas munkája ellenőrzéséhez. 

Verziókövető rendszert használ a csoportos és/vagy egyéni projektjei során. Build eszközt használ a projekt elkészítése, összerakása során. Rutinszerűen használ egy integrált fejlesztőeszközt. A hazai informatikai munkaerőpiacon sok ezer új állás tölthető be fejlesztőként. A programozók közül a frontend fejlesztők az egyik legkeresettebbek, hiszen minden alkalmazás, ami rendelkezik grafikus felhasználói felülettel, az ő munkájukat dicséri. Természetesen a JavaScript nyelv és keretrendszerek/könyvtárak ismeretével lehetőség van továbbfejlődni akár szerveroldali-, mobil- vagy asztali alkalmazások fejlesztésének irányába is. 

weblapfejleszto-03

Mennyibe kerül a Junior frontend fejlesztő képzés?

A képzés tandíja 420.000 Ft.
(havi részletfizetés és képzési hitel igényelhető)

(A díj KIZÁRÓLAG a tandíj költségét jelenti, a vizsgáztatás díját nem tartalmazza.)

A felnőttképzés új rendszerében a részszakmák és szakképesítések tekintetében vizsgát független akkreditált vizsgaközpontnál lehet tenni,
a vizsgadíj összegét a vizsgaközpont határozza meg.

A vizsgára jelentkezés adminisztráció feladataiban intézményünk segíti a képzésen résztvevőket.

Egy összegű befizetés esetén 80.000 Ft kedvezményt biztosítunk, vagyis így a képzés csupán 

340.000 Ft-ba kerül Neked!

Amennyiben vállalod, hogy a tandíjat 2 részletben fizeted be, 30.000 Ft kedvezményt biztosítunk, a teljes összeg így 390.000 Ft lesz.
Mit kell még tudnom a képzésről?
Programmer working in a software development and coding technologies. Website design.Technology concept.
Képzés bemeneti feltétele: érettségi végzettség
Képzés kezdete: 2022. szeptember 13.
Képzés vége: 2023. január 15.
Tananyagegység szerinti ütemezése:
HTML ismeretek: 2022.009.13 – 2022.09.30
CSS ismeretek: 2022.10.01 – 2022.10.15
JavaScript ismeretek: 2022.10.16 – 2022.10.30
Az SCSS preprocesszor: 2022.11.01 – 2022.11.15
A Bootstrap 4 CSS keretrendszer: 2022.11.16 – 2022.11.30
Az Angular keretrendszer: 2022.12.01 – 2022.12.15
Google Firebase és FireSore: 2022.12.16 – 2023.01.15
Projektfeladat: 2022.09.13 – 2023.01.15.
A képzés mellé most AJÁNDÉKBA adunk egy 2 napos ONLINE MARKETING JELENLÉT tréninget is, ráadásul már jelentkezéskor Tiéd lehet a HATÉKONY IDŐGAZDÁLKODÁS 10 PONTBAN című e-book is!
Miként zajlik nálunk az oktatás, és hogy zárul a képzés?

Az előadásokat a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében heti két alkalommal hétköznap, munkaidő után tartjuk, ez általában 17:00 és 20:45 óra közti elfoglaltságot hétfő és szerdai napokon. 

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele a szakmai képzés követelményeinek teljesítése,  a képző intézmény által a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben kiállított tanúsítvány. A tanfolyamot egy ún. képesítő vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt.

A képesítő vizsgát nem a képző intézmény szervezi és bonyolítja, ezt csak és kizárólag független vizsgaközpont szervezheti.

A vizsga egy gyakorlati, írásbeli és szóbeli vizsgatevékenységből áll, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Junior frontend fejlesztő képesítő bizonyítványt vehet majd át, mely szakképesítést tanúsít.

weblapfejleszto-01
Képzési hitellel kapcsolatos információk:

A Felnőttképzési törvény hatályos előírásai alapján felnőttképzés keretében képzési hitel immár csak legalább középfokú végzettséghez kötött szakmai oktatásra, illetve szakmai képzésre vehető igénybe, így felnőttképzési jogviszony keretében folytatott tanulmányok esetében csak az ezen feltétel szerinti képzéseikben résztvevők tudnak majd a képzési hitel lehetőségével élni.

Képzési hitelt igényelhet az a személy, aki: 
  • aktív tanulói vagy felnőttképzési jogviszonnyal rendelkezik
  • 18. életévét betöltött magyar állampolgár, aki 55. életévét még nem töltötte be
  • bejelentett lakcímmel rendelkezik
  • büntetlen előéletű
  • nincs köztartozása
  • a hiteligénylést megelőzően 12 hónapig rendelkezett társadalombiztosítási jogviszonnyal, vagy 12 hónapon keresztül folyamatosan tanulói, felnőttképzési vagy felsőoktatási hallgatói jogviszonyban állt
Ezt a hitelkonstrukciót szakmai oktatáshoz, részszakmára felkészítő szakmai oktatáshoz, engedélyhez kötött szakképesítésre felkészítő szakmai képzéshez, illetve nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű képzéshez kapcsolódóan veheted igénybe.
 
További információ: https://diakhitel.hu/kepzesihitel/