fbpx
Kinek lehet izgalmas a Junior Java backend fejlesztő képzés?
  • akik az információs technológiák rajongói
  • akik műszaki beállítottságuk miatt az informatika világában élnék ki kreativitásukat
  • akik piacképes szakmát adó képzést keresnek
  • akik tudásukat a jövő technológiájába invesztálnák
Mi egy Junior Java backend fejlesztő feladata?
szoftverfejleszto-04

A Junior Java backend fejlesztő a Java programozás nyelv használatával a Java osztálykönyv-tárakat, a kódolási konvenciókat, az objektumorientált és a tiszta kód elveket, egyszerűbb algoritmizálási feladatokat old meg. Munkája ellenőrzéséhez unit teszteket ír , olvas és kiérté-keli azokat. A Junior Java backend fejlesztő verziókövető rendszert használ a csoportos és/vagy egyéni projektjei során. Buildelésre folyamatos integrációs eszközt (CI/CD) használ. A Java programokból kiadja az SQL utasítások, melyhez ismeri az SQL nyelv alapjait. Prog-ramozásra integrált fejlesztőeszközt (IDE) használ.

Verziókövető rendszert használ a csoportos és/vagy egyéni projektjei során. Build eszközt használ a projekt elkészítése, összerakása során. Rutinszerűen használ egy integrált fejlesztőeszközt. A hazai informatikai munkaerőpiacon sok ezer új állás tölthető be fejlesztőként. A programozók közül főleg a Java programozók keresettek, hiszen a legtöbb üzleti alkalmazást ebben fejlesztettek, így ezek továbbfejlesztéséhez, üzemeltetéséhez rengeteg IT szakember szükséges. 

szoftverfejleszto-03

MOST AZ ELSŐ 5 JELENTKEZŐNEK 80.000 FT KEDVEZMÉNNYEL!

Mennyibe kerül a Junior Java backend fejlesztő képzés?

A képzés tandíja 420.000 Ft.
(havi részletfizetés és képzési hitel igényelhető)

(A díj KIZÁRÓLAG a tandíj költségét jelenti, a vizsgáztatás díját nem tartalmazza.)

A felnőttképzés új rendszerében a részszakmák és szakképesítések tekintetében vizsgát független akkreditált vizsgaközpontnál lehet tenni. Az átmeneti időszakban a vizsgáztatás feladatát az IKK (Innovatív Képzéstámogató Központ) látja el. További információ IDE KATTINTVA!

Egy összegű befizetés esetén 80.000 Ft kedvezményt biztosítunk, vagyis így a képzés csupán 

340.000 Ft-ba kerül Neked!

Amennyiben vállalod, hogy a tandíjat 2 részletben fizeted be, 30.000 Ft kedvezményt biztosítunk, a teljes összeg így 390.000 Ft lesz.
Mit kell még tudnom a képzésről?
szoftverfejleszto-02
  • A tanfolyam időtartama 7 hónap, az órabeosztást még a képzés indulása előtt kézhez kapod
  • A képzés teljes óraszáma 320 óra
  • A Junior Java backend fejlesztő képzés bemeneti feltétele érettségi végzettség megléte
  • A tanfolyam helyszín: Online oktatási felület
A képzés mellé most AJÁNDÉKBA adunk egy 2 napos ONLINE MARKETING JELENLÉT tréninget is, ráadásul már jelentkezéskor Tiéd lehet a HATÉKONY IDŐGAZDÁLKODÁS 10 PONTBAN című e-book is!
Miként zajlik nálunk az oktatás, és hogy zárul a képzés?

Az előadásokat a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében heti két alkalommal hétköznap, munkaidő után tartjuk, ez általában 17:00 és 20:45 óra közti elfoglaltságot kedd és csütörtöki napokon. 

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele a szakmai képzés követelményeinek teljesítése,  a képző intézmény által a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben kiállított tanúsítvány. A tanfolyamot egy ún. képesítő vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt.

A képesítő vizsgát nem a képző intézmény szervezi és bonyolítja, ezt csak és kizárólag független vizsgaközpont szervezheti.

A vizsga egy gyakorlati, írásbeli és szóbeli vizsgatevékenységből áll, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Junior Java backend fejlesztő képesítő bizonyítványt vehet majd át, mely szakképesítést tanúsít.

szoftverfejleszto-01
Tájékoztató a Képzési Hitellel kapcsolatban
  • nem tartalmazza a képzési hitel igénybevételére jogosító szakmai oktatás vagy szakmai képzés megkezdésének és tervezett befejezésének időpontját,
  • az egyes tananyagegységek tervezett időbeli ütemezését