fbpx
Kinek lehet izgalmas a Junior rendszerüzemeltető képzés?
 • akik az információs technológiák rajongói
 • akik műszaki beállítottságuk miatt az informatika világában élnék ki kreativitásukat
 • akik piacképes szakmát adó képzést keresnek
 • akik tudásukat a jövő technológiájába invesztálnák
Mi egy Junior rendszerüzemeltető feladata?
rendszergazda-04

A rendszerüzemeltető biztosítja az informatikai rendszerek és hálózatok zavartalan működését. Nagy kiterjedésű helyi vagy felhő alapú rendszereket telepít, üzemeltet és monitoroz. Az Üzemeltetési alaptudását mind a tradicionális szerver központú, mind pedig a modern virtualizált/konténerizált architektúrák területén alkalmazza. Feladata továbbá az alkalmazás-üzemeltetés a legelterjedtebb platformokon. Az esetlegesen felmerülő hibákat és egyéb eseményeket időben elemezi, elhárítja és megfelelő módon reagál az eseményekre. Kiismeri magát a szerveradminisztráció terén. 

Rendelkezik a szükséges alapokkal, hogy tovább képezze magát a bonyolultabb konténerizációs és szerver nélküli felhő alapú technológiák irányába. A hazai informatikai munkaerőpiacon sok ezer új állás tölthető be rendszer vagy alkalmazás üzemeltetői munkakörben. A piacon keresettek azok a szakemberek, akik rendelkeznek a klasszikus rendszergazdai ismeretekkel Windows szerver és Linux szerver terén, de ugyanakkor tisztában vannak az egyre nagyobb teret nyerő felhő alapú technológiákkal. 

rendszergazda-03

MOST AZ ELSŐ 5 JELENTKEZŐNEK 80.000 FT KEDVEZMÉNNYEL!

Mennyibe kerül a Junior rendszerüzemeltető képzés?

A képzés tandíja 420.000 Ft.
(havi részletfizetés és képzési hitel igényelhető)

(A díj KIZÁRÓLAG a tandíj költségét jelenti, a vizsgáztatás díját nem tartalmazza.)

A felnőttképzés új rendszerében a részszakmák és szakképesítések tekintetében vizsgát független akkreditált vizsgaközpontnál lehet tenni. Az átmeneti időszakban a vizsgáztatás feladatát az IKK (Innovatív Képzéstámogató Központ) látja el. További információ IDE KATTINTVA!

Egy összegű befizetés esetén 80.000 Ft kedvezményt biztosítunk, vagyis így a képzés csupán 

340.000 Ft-ba kerül Neked!

Amennyiben vállalod, hogy a tandíjat 2 részletben fizeted be, 30.000 Ft kedvezményt biztosítunk, a teljes összeg így 390.000 Ft lesz.
Mit kell még tudnom a képzésről?
rendszergazda-02
 • A tanfolyam időtartama 7 hónap, az órabeosztást még a képzés indulása előtt kézhez kapod
 • A képzés teljes óraszáma 320 óra
 • A Junior rendszerüzemeltető
   képzés bemeneti feltétele érettségi végzettség megléte
 • A tanfolyam helyszín: Online oktatási felület
A képzés mellé most AJÁNDÉKBA adunk egy 2 napos ONLINE MARKETING JELENLÉT tréninget is, ráadásul már jelentkezéskor Tiéd lehet a HATÉKONY IDŐGAZDÁLKODÁS 10 PONTBAN című e-book is!
Miként zajlik nálunk az oktatás, és hogy zárul a képzés?

Az előadásokat a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében heti két alkalommal hétköznap, munkaidő után tartjuk, ez általában 17:00 és 20:45 óra közti elfoglaltságot kedd és csütörtöki napokon. 

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele a szakmai képzés követelményeinek teljesítése,  a képző intézmény által a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben kiállított tanúsítvány. A tanfolyamot egy ún. képesítő vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt.

A képesítő vizsgát nem a képző intézmény szervezi és bonyolítja, ezt csak és kizárólag független vizsgaközpont szervezheti.

A vizsga egy gyakorlati, írásbeli és szóbeli vizsgatevékenységből áll, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Junior rendszerüzemeltető képesítő bizonyítványt vehet majd át, mely szakképesítést tanúsít.

rendszergazda-01
Tájékoztató a Képzési Hitellel kapcsolatban
 • nem tartalmazza a képzési hitel igénybevételére jogosító szakmai oktatás vagy szakmai képzés megkezdésének és tervezett befejezésének időpontját,
 • az egyes tananyagegységek tervezett időbeli ütemezését