fbpx
Kinek lehet izgalmas a Sportszervező munkatárs képzés?
  • akik a sport közelében képzelik el a jövőjüket
  • akik szívesen segítenek hozzá másokat az testedzéssel kiegészült életmódváltáshoz
  • akik hatékonyan dolgoznak csapatban és önállóan egyaránt
  • akik szívesen kombinálnák a szervező munkát a pedagógiával és a sporttal
Mi egy Sportszervező munkatárs feladata?
sport-kepzesek-06

A sportszervező munkatárs közreműködik sportszervezetek, sportszövetségek szakmai feladatainak ellátásában, működésének biztosításában. Közreműködik a sporttevékenység fejlesztését szolgáló projektek előkészítésében, lebonyolításában. Edzőtáborokat, sportversenyeket és egyéb sportrendezvényeket szervez. A sportrendezvény tervezésében, szervezésében aktív szerepet vállal. Koordinálja a rendezvénnyel kapcsolatos marketingfeladatokat. Közreműködik a tevékenységével összefüggő jogi és igazgatási feladatok ellátásában (egyeztetések, programok, engedélyek, nyilvántartások, jelentések, költségvetés stb.). 

Ellátja a versenyek előkészítésével, lebonyolításával kapcsolatos feladatokat (szakmai egyeztetés, forgatókönyv elkészítése, egészségügyi szolgálat igénylése, közreműködők biztosítása és tevékenységük megszervezése) és az utómunkálatokat. Részt vesz az sportolók foglalkozásai, versenyei szervezésében. Sporthoz és rekreációhoz kapcsolódó rendezvényeket szervez.

sport-kepzesek-07

Mennyibe kerül a Sportszervező munkatárs képzés?

A képzés tandíja 130.000 Ft.

(A díj KIZÁRÓLAG a tandíj költségét jelenti, a vizsgáztatás díját nem tartalmazza.)

A felnőttképzés új rendszerében a részszakmák és szakképesítések tekintetében vizsgát független akkreditált vizsgaközpontnál lehet tenni. Az átmeneti időszakban a vizsgáztatás feladatát az IKK (Innovatív Képzéstámogató Központ) látja el, a vizsgázóknak egyénileg az IKK honlapján kell jelentkezni vizsgára. További információ IDE KATTINTVA!

Egy összegű befizetés esetén 10.000 Ft kedvezményt biztosítunk, vagyis így a képzés csupán 

90.000 Ft-ba kerül Neked.

Mit kell még tudnom a képzésről?
a-vállalkozás-előnyei-01
  • A tanfolyam időtartama 3-4 hónap, az órabeosztást még a képzés indulása előtt kézhez kapod
  • A képzés teljes óraszáma 140 óra, mely előzetes tudás-szintméréssel csökkenthető
  • Sportszervező munkatárs képzés bemeneti feltétele érettségi végzettség megléte.
  • A tanfolyam helyszín: 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi út 4-8.
Miként zajlik nálunk az oktatás, és hogy zárul a képzés?

Az előadásokat a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében heti két alkalommal, hétköznap délutánonként tartjuk, ez általában 15 és 20 óra közti elfoglaltságot jelent. 

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele a szakmai képzés követelményeinek teljesítése,  a képző intézmény által a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben kiállított tanúsítvány. A tanfolyamot egy ún. képesítő vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A képesítő vizsgát nem a képző intézmény szervezi és bonyolítja, ezt csak és kizárólag független vizsgaközpont szervezheti.

A vizsga egy írásbeli és egy projektfeladatból áll, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Sportszervező munkatárs képesítő bizonyítványt vehet majd át, mely szakképesítést tanúsít.

sportszervezo-munkatars
A képzés mellé most AJÁNDÉKBA adunk egy 2 napos SPORTPSZICHOLÓGIAI TRÉNINGET is, ráadásul már jelentkezéskor Tiéd lehet a HATÉKONY IDŐGAZDÁLKODÁS 10 PONTBAN című e-book is!
Jelentkezz még ma az alábbi gombra kattintva!