fbpx
Kinek lehet izgalmas a Személyi edző képzés?
  • akik a sport közelében képzelik el a jövőjüket
  • akik szívesen segítenek hozzá másokat az testedzéssel kiegészült életmódváltáshoz
  • akik szeretnének később önállóan dolgozni
  • akik szívesen kombinálnák a tanulást és a testedzést
Mi egy személyi edző feladata?
sport-kepzesek-05

A Személyi edző a fitnesz és wellness klubok edzőtermi részlegében teremedzői feladat mellett személyi edzői feladatot is képes ellátni. Képes az ügyfél testalkati és fittségi állapotát meghatározni, valamint ezen túlmenően tartás- és mozgáselemzés mellett, izomegyensúlyt vizsgálni és CORE izomteszteket elvégezni. Krónikus betegeknek az orvossal konzultálva, javaslatait szem előtt tartva edzést tervezni és vezetni. Az ügyfél aktuális állapotából kiindulva reális, igény szerint speciális edzéscélokat fogalmaz meg, az elérendő célokhoz megfelelő edzéseszközöket és módszereket rendel. elügyeli a különböző erőfejlesztő és kardio gépeket, valamint különböző edzéseszközökkel végzett edzéseket, szükség esetén segítséget nyújt, és technikai hibákat javít vagy tanácsot ad az edzésprogram összeállításához, igény esetén személyre szóló edzéstervet készít. 

Nevelési és oktatási intézményekben tanórán kívül motorikus képességek fejlesztésére irányuló foglalkozásokat tervez és vezet. Tevékenysége a lakosság fittségi állapotának javítására irányul, népszerűsíti az egészséges életmódot, egészségmegőrzést és a mozgásprogramokat. Szóbeli konzultáció, írásbeli kérdőív vagy különböző informatikai és audio-vizuális eszközök révén segíti az ügyfelet abban, hogy megtalálja az érdeklődésének, az edzettségi szintjének, a testalkatának, fizikai állapotának megfelelő egyéni és/vagy kollektív rekreációs mozgásprogramot. Tájékoztatást ad az ügyfeleknek a fitnesz létesítmény balesetvédelmi és biztonsági előírásairól, szolgáltatásairól, a géppark, eszközök, berendezések rendeltetésszerű használatáról. A fitnesz létesítmény, valamint a sporteszközök használatának balesetvédelmi és biztonsági előírásait betartja és betartatja. 

Cropped image of a young african sportsman

Mennyibe kerül a Személyi edző képzés?

A képzés tandíja 200.000 Ft.

(A díj KIZÁRÓLAG a tandíj költségét jelenti, a vizsgáztatás díját nem tartalmazza.)

A felnőttképzés új rendszerében a részszakmák és szakképesítések tekintetében vizsgát független akkreditált vizsgaközpontnál lehet tenni. Az átmeneti időszakban a vizsgáztatás feladatát az IKK (Innovatív Képzéstámogató Központ) látja el, a vizsgázóknak egyénileg az IKK honlapján kell jelentkezni vizsgára. További információ IDE KATTINTVA!

Egy összegű befizetés esetén 10.000 Ft kedvezményt biztosítunk, vagyis így a képzés csupán 

190.000 Ft-ba kerül Neked.

Mit kell még tudnom a képzésről?
Young sporty woman is  lifting barbell with assistance and motivation of her personal trainer at the gym.
  • A tanfolyam időtartama 2-3 hónap, az órabeosztást még a képzés indulása előtt kézhez kapod
  • A képzés teljes óraszáma 200 óra, mely előzetes tudás-szintméréssel csökkenthető
  • Személyi edző képzés bemeneti feltétele érettségi végzettség megléte, foglalkozás-egészségügyi vizsgálat, valamint szakmai előképzettség – a sport ágazat államilag elismert alábbi szakképesítései: Sportedző, Sportoktató, Fitness-wellness instruktor, Aqua tréner, Csoportos fitness instruktor, Rekreációs mozgásprogram-vezető, Tánc instruktor
  • A tanfolyam helyszín: 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi út 4-8.
Miként zajlik nálunk az oktatás, és hogy zárul a képzés?

Az előadásokat a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében heti két alkalommal, hétköznap délutánonként tartjuk, ez általában 15 és 20 óra közti elfoglaltságot jelent. 

Képesítő vizsgára bocsátás feltétele a szakmai képzés követelményeinek teljesítése,  a képző intézmény által a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben kiállított tanúsítvány. A tanfolyamot egy ún. képesítő vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt.

A vizsga egy írásbeli és egy projektfeladatból áll, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Személyi edző képesítő bizonyítványt vehet majd át, mely szakképesítést tanúsít.

sport-kepzesek-01
A képzés mellé most AJÁNDÉKBA adunk egy 2 napos SPORTPSZICHOLÓGIAI TRÉNINGET is, ráadásul már jelentkezéskor Tiéd lehet a HATÉKONY IDŐGAZDÁLKODÁS 10 PONTBAN című e-book is!
Jelentkezz még ma az alábbi gombra kattintva!