fbpx
Kinek lehet izgalmas a Dajka képzés?
  • akik gyerekek közelében képzelik el a jövőjüket
  • akik szívesen vesznek részt a jövő generációjának nevelésében
  • akik hatékony csapatmunkában szereznének mélyebb pedagógiai ismereteket
  • akik szívesen végeznek pedagógiai támogató munkát
Mi egy Dajka feladata?
Happy kids playing in nature with flying dragon

Jól megfigyelhető tendencia, hogy az óvónők feladatai az utóbbi években számtalan, és olykor kényelmetlen adminisztratív és egyéb teendőkkel gyarapodtak, melynek egyenes következménye, hogy még nagyobb fókusz és felelősség hárul a dajkákra a gyermekek mindennapi életének alakítása szempontjából. Dajka ma már sokkal több, mint az óvónő szárnysegédje, szilárd alapja és meghatározója az óvodai csoportokban zajló folyamatoknak, egyben támogató háttér kolléganőinek, és ha kell, pótanyai melegség a gyermekeknek.

A dajka a bölcsődés és óvodáskorú gyermek gondozását, nevelését ellátó intézményben a felsőfokú végzettségű szakember irányításával végzi munkáját. Közreműködik a gyermek gondozásában, a higiénés feltételek biztosításában, a környezet rendjének, tisztaságának megteremtésében, valamint balesetvédelmi teendőket lát el. Ellátja a környezetgondozási és balesetmegelőzési teendőket. Munkáját a gyermek napirendjéhez igazodva, szervezi és végzi, a titoktartás kötelezettségének betartása mellett.

Happy child with family having a great time blowing bubbles outdoors

Mennyibe kerül a Dajka képzés?

A képzés tandíja 120.000 Ft.
(kamatmentes, havi részletfizetéssel)

(A díj KIZÁRÓLAG a tandíj költségét jelenti, a vizsgáztatás díját nem tartalmazza.)

A felnőttképzés új rendszerében a részszakmák és szakképesítések tekintetében vizsgát független akkreditált vizsgaközpontnál lehet tenni,
a vizsgadíj összegét a vizsgaközpont határozza meg.

A vizsgára jelentkezés adminisztráció feladataiban intézményünk segíti a képzésen résztvevőket.

Amennyiben a tanfolyam kezdetéig befizeted a teljes tandíjat 25.000 Ft kedvezményt biztosítunk, vagyis így a képzés csupán 

95.000 Ft-ba kerül Neked.

Mit kell még tudnom a képzésről?
dajka-02
  • A tanfolyam időtartama 4 hónap, az órabeosztást még a képzés indulása előtt kézhez kapod
  • A képzés teljes óraszáma 400 óra, mely előzetes tudás-szintméréssel csökkenthető
  • A Dajka képzés bemeneti feltétele 8 általános végzettséget igazoló dokumetum megléte
  • A tanfolyam helyszín: 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi út 4-8.
Miként zajlik nálunk az oktatás, és hogy zárul a képzés?

Az előadásokat a munka és család melletti tanulás megkönnyítése érdekében hétvégente tartjuk, ez általában 9 és 17 óra közti elfoglaltságot jelent szombati, vagy vasárnapi napokon. 

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele a szakmai képzés követelményeinek teljesítése,  a képző intézmény által a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben kiállított tanúsítvány.

A tanfolyamot egy ún. képesítő vizsga zárja, szakmai vizsgabizottság előtt. A képesítő vizsgát nem a képző intézmény szervezi és bonyolítja, ezt csak és kizárólag független vizsgaközpont szervezheti.

A vizsga egy gyakorlati és szóbeli vizsgatevékenységből áll, a sikeres vizsgát követően pedig államilag elismert Dajka képesítő bizonyítványt vehet majd át, mely szakképesítést tanúsít.

animator-kepzes
A képzés mellé most AJÁNDÉKBA adunk egy 2 napos PROBLÉMAMEGOLDÓ TRÉNINGET is, ráadásul már jelentkezéskor Tiéd lehet a HATÉKONY IDŐGAZDÁLKODÁS 10 PONTBAN című e-book is!
Jelentkezz még ma az alábbi gomba kattintva!